USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відбуватиметься «UPFEST»

3 Серпня 2009 12:14

На Волині з 13 по 15 серпня пройде Міжнародний фестиваль музики і мистецтв «UPFEST». Про це 3 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба оргкомітету фестивалю, для того, щоб спростити доїзд до місця проведення самого дійства – оздоровчого табору «Сонячний» в селі Гаразджа, що поблизу Луцька, – з 8 години ранку до 2 години ночі курсуватимуть безкоштовні маршрутні таксі. Місце відправлення маршруток: Київський майдан.
Потрапивши на фестиваль, його гості матимуть змогу почути музичні доробки відомих українських та зарубіжних гуртів, які протягом трьох днів виступатимуть на чотирьох сценах фестивалю. Одними із перших виступлять українські гурти «Флайза», «Фліт» та гурт «Крихітка». Остання команда – новий side – проект вокалістки та гітариста гурту «Крихітка Цахес».
Гості із Швеції гурт «Інтохімо» та німецька музична команда «Прічер» привезуть на фестиваль свої останні роботи, які вже стали популярними у них на батьківщині та багатьох країнах Центральної Європи. Для любителів електронної музики на клубній сцені гратиме DJ Broflow із німецького міста Кельн, відомий своїми роботами в клубах Німеччини, Польщі та Бельгії.
Ще приблизно десяток діджеїв, «королів танцполу», розважатимуть гостей цілодобово. Музику на екстремальній сцені представлять здебільшого вітчизняними рок-гуртами із Західної та Центральної України. З першого дня проведення заходу на території фестивалю проводитимуться понад сорок майстер-класів із найрізноманітніших напрямків музики, кіномистецтва, спорту, танців, іноземних мов, народних промислів, образотворчого мистецтва тощо.
Майстер-клас із велотріалу проведе Ян Соколовський – переможець кількох українських та міжнародних чемпіонатів з екстремального велоспорту.
Показові зайняття із відео та фотомистецтва проведуть відомий кінорежисер Борис Ревенко, керівник кіностудії Волинь, Валерій Бєлов, переможець більше 70 всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів аматорському кіно, Олександр Куява – керівник арт студії «LIME ART GROUP», лауреат фестивалів аматорського кіно.
Мистецтву граффіті відвідувачів навчатиме Андрій Присяжнюк та Сергій Торбінов — переможці граффіті-фестивалів Львів-Євро2012 та Луцьк-Граффіті 2008. Майстер-клас із вуличних танців Drum\'n\'bass step презентує львівська команда Lviv Step Team – Володимир Zealot та Вербін Ігор.
Виступ з національного бразильського бойового мистецтва Капоейра проведе Валерій Муха, інструктор міжнародної групи капоейри «Rabo de Arraia», а з Таекван-до – Олександр Кінах – Президент Волинської федерації Таеквон-до (ITF, інтернаціональна версія) та його донька Каріна Кінах – бронзовий призер чемпіонату світу 2007 року. Майтер-клас із гончарства проведе відомий на заході України гончар та музикант Валерій Ленартович.
Міжнародний фестиваль візуального мистецтва «WIZ – ART» , підготував три кіно сеанси , серед яких анімація, ігрове кіно та відео поезія. Також у рамках фестивалю «Upfest» проходитиме фотовиставка фото- кіно клубу «Спалах – Арт».
Довідково:
«Upfest» – фестиваль музики і мистецтва, один з найбільших в Україні, програма якого обіймає концерти на декількох сценах, біля сорока майстер-класів різних напрямків, семінари, перегляд кінофільмів та багато інших цікавих імпрез.
Фестиваль відбувається за підтримки Луцької міської ради. Спонсорами фестивалю є морозиво «Ласунка» та фото центр «Фуджі-експрес». Медіа-партнери фестивалю: інтернет-видання «Волинські Новини», ВОДТРК, газети «Віче –інформ», «Вісник», «Сім’я і Дім», «Газета по-українськи», підприємства «Друкмаркет», «ТСА-медіа», «Волинська рекламна компанія», «Креатив плюс», «Новий Проект», «Дизайн Центр», «Студія PR та копірайтингу «PR-Оба», журнал «FreeTime», журнал «Твій Стиль», журнал «Лише Насолода», молодіжний проект «Птаха», радіо «Сім’я і Дім», розважальний проект «PartyTura», «Godcore.org.ua»,»АртВертеп», «ХайВей»,»Oksygen.info», «Rock.kiev.ua», «Sumno.com».
На території табору діятиме наметове містечко, тому наявність власних наметів лише вітається. На території фестивалю заборонено палити, розпивати спиртні напої та вживати наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus