USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відсвяткували День Незaлежності на високому рівні

4 Вересня 2008 17:22
Висловлюючи подяку  членам оргкомітету, заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук відзначив, що всі дії та заходи, що відбувалися у передсвяткові, святкові дні міста та Незалежності були організовані на найвищому рівні, і стали справжнім подарунком для всіх жителів області. Про це 4 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
На завершальному засіданні оргкомітету з підготовки відзначення в області 17-ї річниці Незалежності України, підвели підсумки роботи всіх органів, які залучалися до роботи.
Особливу подяку пан Кравчук висловив працівникам управління Міністерства внутрішніх справ та управління культури області, які у святкові дні посилено працювали. «Коли всі святкували – ці люди працювали удвічі більше ніж зазвичай»,  – сказав заступник губернатора.
Доповідаючи про виконання заходів у рамках святкувань, начальник головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Волинської ОДА Юрій Вербич, доповів про результати виконання поставлених програм з відзначення 17-ї річниці Незалежності України.
На упорядкування меморіальних комплексів, пам’ятників та  пам’ятних знаків, пам’яток історії та культури звертали особливу увагу.
Також пан Вербич відзначив заходи («Поліське літо з фольклором», «Соломяна птаха», «Меч луцького замку», «Рушник національної єдності»), які дозволили мешканцям всієї області по-справжньому відпочити.
За словами заступника начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА Світлани Ремезовської, виконуючи плани програм соціального захисту населення області  на 2008–2009 роки напередодні Дня Незалежності України, надано матеріальну допомогу 67 громадянам, які досягли столітнього віку, на суму 6700 гривень та 623 ветеранам ОУН-УПА на суму 62300 тисячі гривень.
Вручено ключі від автомобілів «Славута» 21 серпня 25 ветеранам та 22 серпня 16 інвалідам І групи.
Як зазначив начальник управління культури та туризму Волинської ОДА Володимир Лисюк, єдиним мінусом під час святкувань була незлагоджена гра духового оркестру, який грав Гімн України та патріотичні пісні «дуже в’яло». «Під час свят, така музика повинна звучати весело та піднесено», – сказав він.
Члени комісії запропонували встановити створити компакт-диск із записами виступів учасників святкувань та розповсюджувати їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 5 Вересня 2008 09:35
Абсолютно не згідний , на день міста може й так! А на День Незалежності народ ходив, як неприкаяний в пошуках чогось а нічого не було, можливо Поліське літо скрасило трішки , тай воно цього року було не те що раніше(занедбали такий фестиваль!) графіті в парку не думаю що особливо заінтригували! Я не пам"ятаю такого Дня Незалежності щоб на вулиці було людей як в звичайні вихідні і навіть проспект Волі не перекритий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus