USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відзначили інтелектуальний потенціал краю

28 Травня 2009 17:51
У сесійному залі Волинської облради збиралися інтелектуали області. Це учні шкіл, які досягли успіхів на олімпіадах та конкурсах наукових робіт, і їхні учителі-наставники, – повідомляє 28 травня репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальника управління освіти й науки Волинської ОДА Михайла Поповича, цього року у фінальному етапі Всеукраїнських змагань брало участь понад чотириста учнів навчальних закладів Волинської області, з них 40 школярів здобули перемогу в олімпіадах, 30 – у конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, 20 команд стали переможцями Всеукраїнських турнірів.
 
Серед присутніх у сесійній залі було три стипендіати Президента України, стипендіат премії Кабінету Міністрів України, два стипендіати премії імені Тараса Шевченка, володарі Почесних срібних знаків «Новітній інтелект України», переможці Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів тощо, а також учителі, наукові наставники.
 
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк щиро привітав здібних учнів та подякував вчителям за їхню «титанічну працю, яка принесла нашій області такий успіх».
 
До слів привітання приєднався голова облради Анатолій Грицюк. «Саме інтелект цих дітей вирішуватиме роль нашої держави у Європі та світі загалом», – наголосив він.
 
Під час урочистостей голова ОДА та облради вручили молодим науковцям та їхнім вчителям почесні грамоти і подарунки. Також оголосили ім’я кращого учня Волині 2008-2009 навчального року. Ним виявився одинадцятикласник Луцького навчально-виховного комплексу №9 Дмитро Осійчук. 
«Ми продемонстрували на всю країну силу волинського інтелекту. Але все це було б неможливо без наших наставників – вчителів і батьків», – висловив він свою думку під час промови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ображений Анонім Показати IP 28 Травня 2009 22:12
Пафос, шаблонні промови, натягнуті посмішки... А грошей то в конверті мало дали!!!
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 08:59
Ви ж еліта! Заробите самі собі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus