USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині відзначили кращих працівників СБУ

25 Березня 2009 16:16
Сьогодні, 25 березня, відбулися урочистості з нагоди Дня Служби безпеки України. З професійним святом працівників Служби привітав голова облдержадміністрації Микола Романюк. Про це повідомляють «Волинські Новини».



Як інформує сайт Волинської ОДА, посадовець подякував їм за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу охорони державної безпеки та кращим з них вручив почесні грамоти облдержадміністрації.



Відзнаки отримали: капітан, старший оперуповноважений на особливо важливих об’єктах 1 сектору відділу захисту національної державності управління СБУ в області Сергій Левчук та підполковник, провідний спеціаліст аналітичного сектору інформаційно-аналітичного відділу управління СБУ в області Ігор Федорець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 21:14
краще [вирізано - цензура] "капусти" підкинув би.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus