USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відзначили податківців. ФОТО

2 Липня 2009 17:31
Указом Президента України від 24 жовтня 2005 року  встановлено дату та назву професійного свята – День працівника ДПС України , яке тепер щорічно відзначається 2 липня. Урочисті заходи з нагоди цього свята відбулися у Державній податковій адміністрації у Волинській області, - інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова ДПА у Волинській області Віталій Пекарчук привітав присутніх із професійним святом. За його словами, забезпечити надходження до бюджетів усіх рівнів податків та платежів, надавати послуги найвищої якості та кваліфіковано роз’яснювати податкове законодавство – ось основні завдання, над вирішенням яких працюють податківці Волині. Пан Пекарчук оголосив досягнення податкової в нашій області.
 
Голова ОДА Микола Романюк також привітав і подякував за роботу волинським податківцям. «Завдяки вам ми маємо наповнення бюджету і можемо вирішувати ті чи інші соціальні проблеми жителів нашої області», - сказав він.
 
Свої вдячні слова висловив і заступник голови Волинської облради Борис Загрева. «Саме ви є тими, хто може направити на правильний шлях роботи підприємство в частині облікування доходів, сплати податків. Ви багато робите для того, аби навчити підприємців діяти законно, правильно, чесно заробляти собі на прожиття», - сказав пан Загрева.
 
З рук чиновників податківці отримали почесні грамоти облдержадміністрації, облради та ДПА, цінні подарунки. Також їм були присвоєні нові звання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus