USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вшанували найкращих платників податків. Зокрема і боржників по зарплаті?

2 Грудня 2008 14:29
З нагоди десятиріччя Асоціації платників податків України на Волині відзначили кільканадцять волинських підприємств в особі їхніх керівників, – інформує 2 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами керівника Територіального відділення Асоціації платників податків України Василя Дутка, ця громадська організація співпрацює з органами державної влади, допомагає підприємцям. Пан Дутко стверджує, що необхідно «змінити систему стягнення податків на систему їх добровільної сплати».
Після вітального слова керівника Асоціації платників податків на Волині присутнім продемонстрували короткометражний презентаційний фільм. Після цього голова Державної податкової адміністрації у Волинській області Віталій Пекарчук від імені ДПА й облдержадміністрації привітав представників Асоціації з її ювілеєм. Почесні грамоти ДПА України адресувалися голові правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктору Чорнусі, директору КП «Волиньенергософт» Василю Дутку, директору ПТМ «Ковельтепло» Олександру Дружиновичу та гендиректору ВАТ «СКФ Україна» Володимиру Цибульському. Проте за відсутності багатьох із нагороджених відзнаки пан Пекарчук вручав представникам цих підприємств.
Почесні грамоти Волинської обласної ради вручав керуючий справами Волиньради Андрій Киричук. Зокрема, таку відзнаку отримав генеральний директор ВАТ «Ковельський хлібокомбінат» Іван Смітюх.
Серед нагороджених від імені Державної податкової адміністрації у Волинській області – директор СП ТзОВ «Модерн-Експо» Петро Пилипюк та директор ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олег Борбелюк.Очільник Асоціації платників податків на Волині Василь Дутко вручив відзнаки від імені цієї структури представникам підприємств області, зокрема ВАТ «Волиньхолдинг» та ТзОВ «ПАККО-Холдинг». Цікаво, що серед нагороджених паном Дутком була і директор ПП «Захід» Мирослава Іванішина. Раніше повідомлялося, що, за інформацією Волинської ОДА, це підприємство є серед боржників із виплати заробітної плати своїм працівникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus