USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виховуватимуть дітей за системою Марії Монтессорі

15 Травня 2009 12:50
На базі Володимир-Волинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» відбувся обласний семінар заступників директорів з виховної роботи закладів інтернатного типу «Сенсомоторне виховання дітей у педагогічній системі Марії Монтессорі», – повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує управління освіти та науки Волинської ОДА, семінар провели під керівництвом заступника начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентини Загреви.
До порядку денного внесли низку важливих питань, серед яких формування особистості дитини через практичну діяльність як необхідну умову розвитку трудової діяльності, організація самостійного розвиваючого середовища, впровадження елементів системи Марії Монтессорі в роботі з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus