USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «виловили» майже 23 тисячі пляшок фальсифікату

19 Вересня 2008 13:47
Регіональні управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової адміністрації України у Волинській області упродовж цього року провели 128 перевірок у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомляють 19 вересня «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Волинської ОДА, виявлено 184 порушення, у тому числі 34 факти зберігання та реалізації суб’єктами господарської діяльності алкогольних напоїв без марок акцизного збору чи маркованих підробленими марками акцизного збору.
Під час проведення перевірок спільно з управлінням податкової міліції Державної податкової адміністрації України у Волинській області та територіальними органами внутрішніх справ виявлено та вилучено з обігу 22,9 тисячі пляшок алкогольних напоїв без марок акцизного збору (на етикетках, яких вказувалися виробники Донецької, Рівненської, Одеської, Тернопільської, Черкаської, Кіровоградської та Київської областей України) на суму 101,5 тисячі гривень, порушників оштрафували на суму 258 тисяч гривень.
Станом на 1 вересня 2008 суб’єктам господарювання на території області видано 4805 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. За вісім місяців 2008 року до Зведеного бюджету від сплати за ліцензії на виробництво, право експорту та імпорту, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 8293 тисяч гривень.
За дорученням голови облдержадміністрації Миколи Романюка було перевірено у вечірній та нічний час кіоски, що розташовані на зупинках міста, щоб виявити факти незаконної торгівлі спиртними напоями. Наразі таких порушень не зафіксовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus