USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині визначили найкращих фотографів. ФОТО

9 Липня 2013 13:26
Найкращі фотографії виставки «Ковель - це моє місто» визначили у культурно-просвітницькому центрі міста, - повідомили у прес-службі Ковельської міської ради.

Фотографи виступали в ролі літописців епохи. І у кожній роботі намагалися зафіксувати ті моменти, які, на їх думку, варті уваги сучасників та майбутніх поколінь.

До участі у конкурсі приймали фотографії, на яких зображено сучасне місто Ковель, його архітектурні та історичні пам'ятки, також світлини, які відображають особистий погляд фотографа на Ковель.

У конкурсі взяли участь 17 фотографів-аматорів у двох вікових категоріях, які представили більше 100 світлин у таких номінаціях: «Краєвиди», «Історико-культурні та релігійні об`єкти», «Фотовізитівка міста».




Глядачі побачили на виставцi роботи рiзноманiтнi за жанром i стилем, у них відображений Ковель у рiзних ракурсах: зблизька i здалека, крупним планом i панорамою, пiд кутом iронiї i в серпанку легкого смутку.




Об’єктивне журі оцінювало роботи з точки зору професіоналізму, і з точки зору вражень, емоцій, яскравих сюжетів. Переможцям та призерам вручили Подяки міського голови та грошові призи.

Категорія до 18 років
Номінація «Краєвиди»
І – Дворецька Анастасія
ІІ – Мелюх Ірина

Номінація «Фотовізитівка міста»
І – Маружко Анастасія
ІІ – Здробилко Тетяна
ІІІ – Панюс Мирослава

Категорія 18 років і старші
Номінація «Краєвиди»
І – Ляшук Олександр

Номінація «Історико-культурні та релігійні об’єкти»
І – Сорока Андрій
ІІ – Новожилов Денис

Гран-прі конкурсу «Ковель - це моє місто» вручили Олександру Фомуку. Громадська активістка Наталія Дуброва також вручила спеціальні грошові призи авторам тих фоторобіт, які на її думку були найбільш цікавими та вдалими.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus