USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначилися, як святкуватимуть День Перемоги

22 Квітня 2009 18:28
У Волинській облдержадміністрації вже остаточно визначилися із святкуванням Дня Перемоги. Нюанси проведення заходів обговорили під час останньої робочої наради з питань підготовки та відзначення в області 64 -річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, - повідомляє 22 квітня репортер «Волинських Новин».
                         
Згідно із планом, який озвучив начальник головного управління із питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ВОДА Юрій Вербич, святкування Дня Перемоги розпочнеться із відвідування ветеранами 7 травня Музею партизанської слави у селі Лопатень Ківерцівського району.
 
Наступного дня, 8 травня, проведуть зустріч керівництва ВОДА із ветеранами у госпіталі. Далі відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки усім загиблим мешканцям міста, які потрапили під бомбардування в ніч з 8 на 9 травня, та урочистості у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.
 
9 травня відбудеться урочиста хода від драмтеатру до Меморіалу Вічної Слави та покладання квітів. Традиційно проведуть мітинг-реквієм за участі різних конфесій.
 
Дискусійним виявилося питання відкриття меморіальної дошки. Як зауважив заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, у облдержадміністрації спланували цей захід без залучення міського голови. Хоча саме при міській раді було сформовано робочу групу з цього питання. Як розповів заступник, вони планували залучити до відкриття меморіальної дошки громаду, а не владу. «Навколо цієї події надто багато офіціозу», - зробив своє зауваження Анатолій Пархом’юк.
 
Також під час наради підняли питання одноразової допомоги ветеранам Великої Вітчизняної Війни. Станом на сьогодні, допомогу отримало 80% пенсіонерів цієї категорії в області. Решта гарантовано отримають її не пізніше 1 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Leopolis Показати IP 23 Квітня 2009 03:12
Ех, волиняки волиняками. Не дарма у нас про вас анекдоти складають. А у нас день перемоги святкуватиметься побиттям комуністичного гівна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus