USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зарплатню заборгували вже… й політичні партії

30 Червня 2009 19:25
На Волині заробітну плату вчасно не виплачують працівникам політичних партій – «Нашої України» та «Єдиного Центру». Про це під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  розповів заступник губернатора Василь Байцим, - повідомляє 30 червня репортер «Волинських Новин».
Під час обговорення заборгованості по заробітній платі з’ясувалося, що зароблені гроші не отримують вчасно працівники штабів партій. Наприклад,  волинські помаранчеві заборгували працівникам 184 тисячі гривень. Також боржником виявився і «ЄЦ» – майже 67 тисяч гривень. «Це, мабуть, якесь непорозуміння», - висловив своє здивування Василь Байцим.  
Також під час наради розглядали ситуацію зі станом погашення заборгованості по зарплаті в містах та районах області. Лідером, як раніше повідомляли «ВН», є є Луцький автомобільний завод. Керівництво цього та інших підприємств, на яких, як зазначив Василь Байцим, «не спостерігається динаміки» по ліквідації заборгованості, запросять на окрему нараду для пояснень. У гіршому випадку справу передаватимуть до прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Липня 2009 12:20
Що там якийсь ЄЦ тут навіть партія "Олігархів-бандитів" своїм підлеглим заборгувала. А головний керівникуючий партією в області ніяк не може продати свою забігалівку біля парку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus