USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали студента-нелегала

28 Лютого 2011 11:17
Громадянин Гани намагався перетнути кордон з підробленими-документами – його затримали прикордонники у пункті пропуску «Ягодин».
Порушник їхав автобусом «Чернігів-Штутгарт». На контроль він надав чужий паспорт, повідомили у – відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Прикордонники зауважили, що в особи на фото інша форма обличчя, вух. До того ж зріст пред’явника – 171 сантиметр, а у паперах вказаний – 180 сантиметрів.
Під час експертного вивчення документа з’ясувалося, що італійська віза в ньому переклеєна з іншого паспорта.
Після викриття порушник зізнався, що насправді є 25-річним громадянином Ганни, який у листопаді минулого року прилетів в Україну на навчання в Приазовському державному університеті.
Наразі затриманий іноземець знаходиться в прикордонному підрозділі. Його особа та обставини правопорушення з’ясовуються.
Довідково:
Загалом з початку 2011 року на українському кордоні затримали шість десятків порушників з підробленими документами, а протягом 2010 року – 593 порушники.
Кримінальним кодексом України (ч. 3 ст. 358) за використання завідомо підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність у вигляді до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян штрафу, або арешту на термін до 6 місяців, або обмеження волі до двох років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опа! Показати IP 1 Березня 2011 08:49
На фіга затримувати? Потім поїти, кормити, доглядати...хай би їхав собі.. куди їхав..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus