USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «зігріти любов’ю дитину» буває проблемно

3 Вересня 2008 15:24
У різних районах Волині виконання програми підтримки багатодітних сімей залежить від надходження коштів із бюджету та від меценатів. Про це 3 вересня розповів заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Загалом програма проводиться з ініціативи Президента України та за підтримки Волинської обласної та Луцької міської влади. Як зазначив пан Кравчук, найбільш негативна ситуація склалася в Луцьку, де було суттєво недоотримано коштів. Переважно це гроші приватних інвесторів, оскільки міська влада справляється з поставленими державними завданнями. Проблеми також є в Камінь-Каширському районі, де триває зведення будинку для багатодітної сім’ї, та на Ківерцівщині, де програма не завершена через великі фінансові затрати.
Як розповів пан Кравчук, при ОДА створено благодійний фонд, із коштів якого надаватиметься допомога багатодітним сім’ям. Житло не купуватимуть, а спрямовуватимуть гроші на його побудову та закуповуватимуть побутову техніку.
Однак уже зараз із цим виникають проблеми. Наприклад,  розповів заступник губернатора, родині з села Боратин Луцького району, що має чотирнадцять дітей, для добудови ще трьох кімнат у будинку виділили 100 тисяч гривень. Однак сім’я ставить вимогу придбати квартиру в Луцьку, оскільки тут проживають двоє дорослих дітей. І, як зазначив пан Кравчук, такі ситуації не є поодинокими. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 09:42
Мав можливість спілкуватись з двома підприємцями-благодійниками (Луцьк та Маневицький р-н), які привозили в багатодітні сім'ї побутову техніку. Так от, їх благодійність мала місце завдяки зверненню владиних мужів, і така благодійність не викликала особливої вдячності з уст отримувачів допомоги (а чому це привезли, а не це, а чому такої фірми виробника, а не такої). І саме цікаве, що й владні мужі підприємцям слова вдячності не сказали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus