USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зростає кількість згвалтувань, вбивств і злочинів, вчинених п’яними підлітками

29 Квітня 2009 17:15
Заступник начальника управління МВС у Волинській області Василь Куць розповів про особливості криміногенної ситуації за перші 3 місяці року на Волині під час розширеної наради голови облдержадміністрації з керівниками правоохоронних органів, структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади з питань боротьби із злочинністю, корупцією, контрабандою. Про це 29 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Куць відзначив, що за перший квартал 2009-го правоохоронці не допустили ріст кількості дорожньо-транспортних пригод. Але майже на третину зросла кількість умисних вбивств та згвалтувань. Проте ці злочини, за словами заступника начальника УМВС, розкриваються краще.
На 23% зросла кількість злочинів, вчинених у державних місцях. Крім того, виявлили і задокументували діяльність п’яти організованих злочинних угруповувань. 23 їх учасники підозрюються у скоєнні приблизно півсотні злочинів.
Міліціонери виявили 22 факти зловживання службовим становищемі, 30 фактів хабарництва з боку фізичних осіб та держслужбовців на загальну суму 1 мільйон 870 тисяч гривень.
Василь Куць розповів, що у 3 рази збільшилася кількість злочинів, вчинених у нетверезому стані. Кожен третій злочин, який вчинений неповнолітніми, здійснений у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus