USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вишківські дороги витратять три мільйони гривень

17 Липня 2009 10:40
Луцька міськрада розподілила субвенцію з обласного бюджету обсягом 4 мільйони гривень на ремонт доріг. Про це 17 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Директор департаменту фінансів Лілія Єлова розповіла, що обласна рада виділила 4 мільйони гривень на ремонт доріг. Натомість депутатів зацікавило, куди саме підуть ці гроші. Зокрема Сергій Григоренко нагадав про жахливий стан вулиці Героїв УПА на Вишівському масиві.
 
На це Богдан Шиба зазначив, що саме на вишівські дороги виділять три мільйони гривень із цієї субвенції. Ці кошти, як заявляв раніше Богдан Шиба, підуть на ремонт вулиць Героїв УПА та Селищної. Ще один мільйон гривень спрямують на реконструкцію інших автошляхів, зокрема проспекту Соборності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 12:32
Шиба обіцяв,коли балотувався в мери,що почне благоустрій з околиць.А скільки часу він вже на посаді градоначальника,і в якому стані околиці?
Сашко Показати IP 17 Липня 2009 14:19
Знову керівництво Облавтодора поповнить свій карманний бюджет, що власне воно й робить нині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus