USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На заході України Яценюка люблять більше, ніж Тимошенко?

2 Липня 2009 13:06
Найвищий рейтинг серед українських політиків наразі має Віктор Янукович. Як свідчить червневе опитування, проведене Київським міжнародним інститутом соціології, за нього на президентських виборах ладні проголосувати 23% громадян, за Юлію Тимошенко – 14,6%, за Арсенія Яценюка – 12,7%. Про це 2 липня повідомляють «Волинські Новини».
 

У голосуванні другого туру найімовірніше взяли б участь близько 62% виборців, а результати голосування могли б бути такими:
 


  • Янукович міг би отримати близько 57 % поданих голосів


  • Тимошенко – близько 40% поданих голосів 


 
Прикметно, що на заході України найвищий рейтинг має Арсеній Яценюк – 23,3%. Від нього дещо відстає Юлія Тимошенко (17,6%).
 
Рейтинг чинного Президента Віктора Ющенка, хоч і зріс порівняно із травнем до 5,2%, лишається нижчим, аніж у Віктора Януковича (7,2%) . Замикає  першу п’ятірку найпопулярніших у західному регіоні політиків Олег Тягнибок – 5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 2 Липня 2009 16:42
куплені рейтинги! Показують за кого треба голосувати. Забули як в Тернополі попри подібні "рейтинги" перемогла ВО "Свобода"? Думаю, що насправді рейтинг Тягнибока вищий як в яценюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus