USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ЖКП не віддають зарплату, бо те нічого не робить

20 Червня 2012 17:09
Працівниці луцького ЖКП № 5 не повертають заборговану заробітну плату, бо підприємство «не діє і нічим не займається». Водночас обіцяють віддати зароблене, якщо лучани розрахуються за послуги, наданні ЖКП.

Про це йшлося 20 червня під час засідання «боргової» комісії Луцької міської ради.

Заступник начальника міського управління економіки Любов Івевакова повідомила, що нині працівникам підприємств Луцька боргують заробітної плати обсягом понад 4 мільйони гривень. Водночас посадовець повідомила, що протягом травня-червня повністю віддали зароблене на ВАТ «Свема-Волинь», а ПП «Енерго-світ» ліквідувало частину боргу.

«Ситуація на Луцькому підприємстві електротранспорту залишається незмінною. На 1 червня 973 тисячі гривень», - додала Івевакова.

Також вона повідомила, що не змінюється обсяг боргу на ЖКП № 5. Мовляв, найманому працівнику потрібно ще виплатити майже 8 тисяч гривень.

Директор підприємства Олександр Рижук пояснив, що йдеться про борг працівниці, яка нещодавно вийшла з декретної відпустки. «Вона місяць пропрацювала, але ці всі вихідні допомоги - воно росте», - зауважив посадовець.

Окрім цього він поінформував, що найближчим часом зароблене жінці не віддадуть, бо підприємство «не діє і нічим не займається». Також Рижук додав, що лучани боргують ЖКП майже 60 тисяч гривень.

Тож він запевнив: коли мешканці обласного центру розрахуються з підприємством – зарплатні борги ліквідують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus