USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Набір до патрульної поліції продовжили

13 Липня 2015 13:31
Через великий ажіотаж набір до патрульної поліції продовжили. Про це інфомрує УНІАН.

Заступниця Авакова Ека Згуладзе повідомила, що подати документи для навчання в поліції Одеси, Києва, Львова, Запоріжжя та Миколаєва можна буде до 7 серпня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Нового року на вулиці Луцька вийде патрульна поліція.

Набір до поліції продовжено у зв'язку з великою кількістю охочих працювати в новій структурі.

«З 15 липня по 7 серпня можна подати анкети та документи для навчання в патрульній поліції Одеси, Києва, Львова, Запоріжжя та Миколаєва», - сказала вона, додавши, що це рішення обумовлено позитивним результатом столичних поліцейських, а також збільшенням чисельного складу цієї правоохоронної структури й необхідністю кадрового резерву. Це дозволить стартувати проекту в містах-супутниках Южному та Іллічівську, при постійній дислокації в Одесі, в якій найближчим часом приступлять до патрулювання 800 поліцейських.

Незважаючи на збільшення чисельного складу, заробітна плата поліцейських залишається на заявленому раніше рівні – від 8 тисяч гривень на місяць. На це, як зазначила Згуладзе, передбачено фінансування.

Заступник міністра наголосила, що у майбутніх одеських поліцейських високий рівень прохідних балів, а «рівень мотивації» по мірі навчання зростає.

Також до Одеси прибули поліцейські з Києва на чолі з командиром роти Романом Пилипенком, щоб поділитися першим досвідом із одеситами.

Крім того, з 13 липня в Одесі починають працювати групи інструкторів із США та Канади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Er Показати IP 13 Липня 2015 13:33
Erere
Анонім Показати IP 13 Липня 2015 13:52
Звідки фінансування? В бюджет на 2015 рік його заклали?
Анонім Показати IP 13 Липня 2015 13:55
"Через великий ажіотаж набір до патрульної поліції продовжили." - Иными словами, в патрульную полицию набирают не по штату, а гребут сколько пожелает. Только кто будет кормить раздутые штаты полиции?
Анонім Показати IP 13 Липня 2015 14:41
В патрульную службу все хотят, а в АТО????????????
Джек Показати IP 13 Липня 2015 15:29
Уявляю шо це буде,як цьому 90% б...у яке пило пиво під під'їздами і ніколи не тримало копійки в руках дадуть по 10тис в місяць і право робити шо вони захочуть.Вивертатимуть машини,кармани і все остальне.Ото добро зробили,в одних ..... права забрали,іншим дали! Якщо зараз в водіїв є хоч якісь права,то скоро їх просто не стане.
мішка до Джек Показати IP 13 Липня 2015 16:42
не сси в кампот, веди себе чемно і буде все гаразд, чи можливо перевертні в пагонах які гвалтували країну 23 роки взірець твого спокою та безпеки? Хватить того геронтофільства, дорогу молодим!
Бодя Показати IP 13 Липня 2015 16:26
Зарплату вони зароблять самі. Вивертатимуть машини, кармани і все остальне.
Житель Показати IP 13 Липня 2015 16:57
Чесно ви зі своїм АТО дістали !!! Нікому не потрібна чтрілянина якої один одного лякають всі! Розкрийте свої очі і подивіться краще на медицину !! Якщо поранені солдати і будуть виживати то немає як і де їх шити ! Хто за таких умов хоче воювати? Так якщо кого сь так і відсилаєете на АТО то і говоріть прямо іди здихай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus