USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НАБУ хоче стягнути з Насірова 100 млн грн застави, - ЗМІ

7 Червня 2017 09:44
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура 7 червня клопотатимуть у суді про стягнення з екс-голови ДФС Романа Насірова 100 млн грн застави.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на джерело в НАБУ.

Детективи НАБУ та САП ініціювали клопотання, яким вимагатимуть стягнути заставу з відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова у розмірі 100 млн грн. За даними джерела, слухання по цьому питанню відбудеться 7 червня о 10 ранку.

За інформацією джерел, Насіров знехтував рішенням суду та не здав свій британський паспорт. Саме це і стало поштовхом для створення цього клопотання.

Варто додати, раніше голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що прийшла офіційна відповідь з Великобританії про те, що усунений глава ДФС Роман Насіров є британським підданим.

Нагадаємо, Насірова випустили на волю під заставу в розмірі 100 млн грн. Гроші за нього внесла його дружина Катерина Глімбовська. Відповідаючи на запитання, звідки гроші, Насіров обмовився, що, мовляв, краще в він сидів у слідчому ізоляторі й доводив свою провину.

Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках «газової справи» безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку.

Варто додати, раніше керівник фіскальної служби Роман Насіров просив детективів Національного антикорупційного бюро повернути йому закордонний паспорт. Він надав слідству документи, які підтверджують нагальну потребу виїзду за кордон на лікування. НАБУ відмовило фіскальнику і заблокувало його виїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОЛЕГ Показати IP 7 Червня 2017 11:30
мало !!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus