USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

САП відмовилась закривати кримінальне провадження проти Насірова

31 Березня 2017 09:13
Спеціалізована антикорупційна прокуратура відмовила захисту відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у закритті кримінального провадження.

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передають «Українські новини».

«До нас надходила скарга і клопотання про закриття провадження адвоката Насірова. Вказане клопотання було розглянуте, в його задоволенні було відмовлено», - сказав він.

Холодницький зазначив, що в клопотанні не було об'єктивних аргументів для закриття кримінального провадження.

Він додав, що в цей час слідство займається збором доказів для складання обвинувального акта і підкреслив, що сторона захисту може подати заперечення, які будуть враховані, проте зараз обґрунтованої аргументації немає.

«Викликати його кожен день – це не є доцільно. Слідчі, детективи і прокурори працюють таким чином, щоб завершити власне саме провадження,» – повідомив Назар Холодницький.

За словами Холодницького, закриття справи екс-фіскала Романа Насірова очікується у встановлений законом 2-місячний термін. Проте очільник САП не виключає можливості продовження розгляду кримінального провадження.

Як повідомлялося, НАБУ після звернень народних депутатів відкрило кримінальне провадження проти голови Солом'янського райсуду Києва Людмили Шереметьєвої через те, що вона самоусунулася від своїх обов'язків у справі голови Держаної фіскальної служби Романа Насірова та розпустила суд.

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Главу Державної фіскальної служби затримали у так званій справі Онищенка. 8 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці з можливістю вийти на волю після внесення рекордної для України застави в 100 млн грн. Щоправда, сторона обвинувачення прохала суд призначити заставу в 2 млрд грн. 16 березня родичі Насірова внесли за нього заставу в 100 млн грн.

Як повідомлялося, кримінальне провадження проти Насірова відкрив і Луцький міськрайонний суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 31 Березня 2017 11:45
закритті кримінального провадження буде сигналом тікайте з цієї країна це свинарник а не держава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus