USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника райвідділу ДАІ на Волині обвинувачують у хабарництві

9 Липня 2009 09:18
Проти начальника одного з районних відділів Державтоінспекції Волині порушено кримінальну справу за фактом хабарництва. Про це 8 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
До когорти волинських посадовців-хабарників можна зарахувати і начальника відділення ДАІ  з обслуговування селища Локачі і Локачинського району, – стверджує прокурор Волинської області. За словами Андрія Гіля, у своєму службовому кабінеті цей державний службовець не гребував хабарами у гривнях, які вимагав у місцевих жителів за те, що не складатиме протоколи та не притягуватиме їх до адмінвідповідальності. Скажімо, 200 гривен очільник локачинських даішників «просив» за позитивне вирішення питання по накладенню мінімального штрафу та несплати коштів за штрафмайданчик, а в 300 гривень (до речі, повторно) «оцінив» послуги з нескладання протоколу та непритягнення до відповідальності.
 
Прокуратурою Локачинського району стосовно правоохоронця-вимагача порушено кримінальну справу. Як уточнив пан Гіль, приводом для цього стали заяви 2-х постраждалих, а підставами – наявність у матеріалах перевірки даних про вчинення злочинів, передбачених ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus