USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президентську фракцію в міськраді пропонують розформувати

21 Серпня 2015 09:15
Нещодавнє створення фракції БПП «Солідарність» в Луцькій міськраді вважають неправомірним й рекомендують міському голові розпустити її, бо з подібним складом депутатів вже існує в Луцькраді група «Рідне місто».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го серпня.

Голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов розповів, що утворилася фракція «Солідарність», але, згідно із Регламентом, в ній заборонено членство депутатів, які вже є в інших об'єднаннях міськради.

«Вийшло, що створили фракцію із депутатів, які є членами існуючої групи, це - неможливо. Міський голова мав не зачитувати їхню заяву про створення нової фракції», - сказав Осіпов.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛІТИЧНІ ІГРИ В ЛУЦЬКУ: ЯК КНОПКАМИ «ЗА» І «ПРОТИ» ВИРІШУЮТЬ ДОЛЮ МІСТА

Постійна комісія Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вирішила рекомендувати меру, секретарю Луцькради, керівнику групи «Рідне місто» та фракції «Солідарність» прийняти рішення про припинення існування одного з об’єднань.

Аби робота міськради була приведена у відповідність до регламенту, це питання вимагають вирішити до 27 серпня 2015-го року.

Звернення одностайно підтримали усі учасники засідання постійної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 21 Серпня 2015 10:00
Хто ж так тупить!? Ярославичь, харе!
лучани Показати IP 21 Серпня 2015 10:05
Не треба розрозформовувати, бо Ткачука не оберуть і прийдеться повертатися знову гайки крутити та дурити клієнтів.
Іван Показати IP 21 Серпня 2015 11:02
Цілком згідний з "лучани" respect!
банада Показати IP 21 Серпня 2015 11:26
я теж був такий активний як осіпов. нині вже ніхто і не згадує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus