USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Штат Луцькради збільшать

25 Липня 2018 18:13
Штат міської ради мають збільшити на 12 працівників, які поповнять колективи управління капітального будівництва, відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, а також відділу програмно-комп’ютерного забезпечення.

Про це йшлося під час засідання 44-ї сесії Луцької міської ради 25 липня.

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима розповіла, що передбачено ввести додаткові три штатні одиниці до управління капітального будівництва, ще три – до відділу проектної діяльності та шість – до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення.

Загалом штат міської ради має збільшитися з 613 працівників до 625.

Так, управлінню капітального будівництва не вистачає працівників для реалізації кредитного договору між Північною екологічною фінансовою корпорацією та Луцькою міською радою. Окрім того, управління виконує роботи з будівництва, капітального ремонту та реконструкції в місті. А зараз, своєю чергою, в управлінні кошторисником працює лише одна особа, яка не може перевірити такий обсяг роботи. Тож структура потребує ще одного кошторисника, провідного спеціаліста для ведення об’єктів НЕФКО та водія.

Натомість управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності потребує трьох інспекторів (менеджера, асистента менеджера та спеціаліста з розрахунків), які працюватимуть у відділі проектної діяльності над транскордонним проектом «Нове життя старого міста: ревіталізація пам'яток історико-культурної спадщини Любліна і Луцька».

Шість нових працівників необхідно ввести до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міськради для забезпечення електронного урядування, інформатизації установи та запровадження електронного документообігу.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жора Показати IP 25 Липня 2018 18:54
Нічого страшного, збільшуйте! Спина лучан широка і винесе на собі ще не одну сотню дармоїдів!!
Коза Показати IP 26 Липня 2018 16:02
Куди подати резюме? Яка зарплата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus