USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Надія» пішла у відрив від «Любарта»: старт другого кола футзальної Суперліги Волині. Фоторепортаж

5 Лютого 2023 10:06
У Луцьку стартувало друге коло Суперліги Асоціації футзалу Волині. Після першого кола чемпіонату лідирувала «Надія Хорів», а другим з відставанням у 5 очок був «Любарт». Але перенесений матч «князів» через участь в Кубку України дозволив «Надії» ще більше відірватися у турнірній таблиці після восьмого туру – нині хорівці випереджають лучан на 8 очок.

«Динамо» – «Аперкот-Вокар»

Друге коло Суперліги відкрила зустріч між луцьким «Динамо» та ковельським «Аперкот-Вокар». Перші хвилини матчу між командами з середини турнірної таблиці одразу ж дали зрозуміти, що гра буде в’язкою. Матч був небагатим на моменти, що й продемонстрував фінальний рахунок на табло. Наприкінці першого тайму рахунок відкрило «Динамо» – прошив воротаря Володимир Баденчук. А на 27-й хвилині Портянко зрівняв цифри на табло, встановивши остаточний рахунок зустрічі – 1:1. Після восьмого туру «Динамо» та «Аперкот-Вокар» мають по 8 очок та посідають п’яте й шосте місця відповідно.
«Вотранс» – «Надія Хорів»

Безперечно, фаворитом у цьому матчі була «Надія», адже в суперниках – відвертий аутсайдер турніру «Вотранс», у якого в активі лише одна перемога. Вотрансівці протрималися лише 8 хвилин, коли Юрій Когут відкрив рахунок. До кінця першого тайму «Надія» ще двічі розписалася у воротах суперників. А в другій половині зустрічі довела рахунок до ще більш розгромного – 0:5.
Перемога дозволила «Надії» збільшити перевагу від другого «Любарта» до восьми очок. Щоправда, «князі» мають гру в запасі, адже їхній матч восьмого туру перенесли через участь в Кубку України.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus