USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Баскетбольний бабл Суперліги знову в Луцьку: «Старий Луцьк» зіграє з «Політехнікою-Галичиною» та «Київ-Баскетом»

9 Грудня 2022 08:10
«Старий Луцьк-Університет» розпочне друге коло Суперліги домашнім баблом, під час якого зіграє з львівською «Політехнікою-Галичиною» та «Київ-Баскетом».

Протягом першого кола «Старий Луцьк» не часто тішив уболівальників позитивними результатами – після хорошого старту в київському баблі лучани програли усі подальші матчі. Нині після першого кола вони мають сьому позицію в турнірній таблиці. Однією зі світлих плям у грі лучан є новоспечений капітан Володимир Коцько, який увійшов у ТОП найрезультативніших баскетболістів Суперліги. У ході сезону до лучан приєднався Григорій Алтухов. Також в одному з матчів на майданчик виходив Петро Глушко, який нині служить у ЗСУ, але було помітно, що він зовсім не в формі.

Домашній бабл для лучан розпочнеться матчем з «Політехнікою-Галичиною», він відбудеться 9 грудня о 16:00. Перед цим сезоном до стану львів’ян приєднався екскапітан «Старого Луцька» Едуард Федчук. Саме його дії були вирішальними в очному протистоянні лучан та львів’ян у першому колі. Тоді «Старий Луцьк» зазнав прикрої поразки, поступившись наприкінці – 65:59.

Після гри Володимир Коцько сказав, що «політехи» нічим не здивували та були до снаги його команді. Свої слова капітан і його партнери зможуть довести вже у матчі другого кола. У попередніх трьох матчах львів’яни поступилися «Будівельнику» та «Дніпру», а також перемогли «Запоріжжя». Найрезультативнішим у складі львів’ян є Михайло Горобченко – 12,2 очка за гру, найкращим за підбираннями – Олександр Тіщенко, який робить їх 3,6 в середньому за гру. Микола Полюляк є найкращим асистентом «політехів», віддаючи в середньому 5,4 результативних передач за гру.
Другий матч баблу лучанам доведеться зіграти з «Київ-Баскетом» 11 грудня о 15:00. Нині столичні посідають третю сходинку в турнірній таблиці. Саме з киянами «Старий Луцьк» зіграв перший в історії матч Суперліги. Тоді столична команда продемонструвала волинянам, що таке Суперліга, розгромивши їх з рахунком 83:42. Нині кияни також перебувають у хорошій формі, перемігши в останніх двох матчах «БІПу» та «Прикарпаття-Говерлу». Найкращим скорером команди є Ігор Дубоненко, який забиває в середньому 15,1 очка за гру. Найбільше підбирань у Вадима Заплотинського – 7,7 за гру. А найбільше передач роздає Антон Мусієнко – 4,7 за гру.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus