USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«ТТІ» з Нововолинська – чемпіон Волині з футзалу. Фото

26 Вересня 2022 15:48
В кожній з ліг Асоціації футзалу Волині нарешті визначилися минулорічні чемпіони. Переможцем Суперліги вперше в історії стала команда «ТТІ» з Нововолинська.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до уваги читачів огляд других фінальних матчів АМФВ.

Нагадаємо, що Асоціація футзалу Волині вирішила дограти попередній сезон, тому на майданчиках Волинської ОДЮСШ та спорткомплексу ВНУ минулого тижня у півфіналах зійшлися команди з різних ліг.

17 вересня відбулися перші матчі фіналу, і завершилися вони так: у Першій та Вищій лізі особливої інтриги не було – дубль «Надії» впевнено обіграв «Камаз-Агро» з Рівненщини, а «Кум і Ко» не залишили шансів «Торпедо», обидві гри закінчилися з рахунком 3:0. А ось глядачі на трибунах першого матчу фіналу Суперліги «Надія» – «ТТІ» (Нововолинськ) стали свідками справжнісінького дива.

Перша ліга. «Камаз-Агро» - «Надія-2» (перший матч 0:3)

Минулого тижня дубль «Надії» здобув цілком закономірну заявку на перемогу в Першій лізі, впевнено перемігши «Камаз-Агро» з Рівненщини з рахунком 3:0. Другий матч став лише формальністю, щоправда «Надія-2» таки дозволила «камазівцям» забити гол престижу. Підсумковий рахунок – 4:1. Єдиною втіхою для «Камаз-Агро» стало те, що їхнього голкіпера Івана Левчука визнали найкращим у Першій лізі.

Індивідуальні номінації:

Кращий голкіпер – Іван Левчук («Камаз-Агро»);

Кращий бомбардир – Юрій Савчишин («Надія-2»);

Кращий гравець – Дмитро Кисляк («Олімпія»);

MVP – Вадим Видихай («Надія-2»).
Вища ліга. «Кум і Ко» - «Торпедо» (перша гра 3:0)

Як і в Перші лізі, перед другим фіналом був явний фаворит – «Кум і Ко», які мали перевагу в три м’ячі. Проте «Торпедо» зовсім не збиралося здаватися та просто так віддавати перемогу. Футзалісти «Торпедо» зуміли забити двічі та скоротити відставання за сумою двох матчів до одного м’яча. Здавалося б, що гол «Кум і Ко» вбив інтригу, адже рахунок став 1:2, однак «Торпедо» знову зуміло забити двічі та зрівняти рахунок за підсумком двох ігор. Справа йшла до пенальті, але влучний удар переможців першого матчу дозволив їм святкувати чемпіонство у Вищій лізі – 2:4 (5:4 за сумою двох матчів).

Індивідуальні номінації:

Кращий голкіпер – Ігор Неділько («ВудЕкоБуд»);

Кращий бомбардир – Андрій Скакун («Кум і Ко»);

Кращий гравець – Ігор Блажиєвський («Кум і Ко»);

MVP – Тарас Бондарчук («Торпедо»).

Суперліга. «ТТІ Нововолинськ» - «Надія» (перший матч – 5:4)

Перший матч подарував вболівальникам неабиякі емоції. Фаворитом тоді називали «Надію», власне, вона й вигравала після першого тайму 4:1, але Нововолинськ якимось дивом зумів не лише відігратися, а й вирвати перемогу. Тому перед другим матчем фіналу думки цінителів футзалу щодо ймовірного переможця «суперки» розділилися.
На старті другого матчу «Надія» очікувано почала тиснути, але, витерпівши стартовий натиск, «ТТІ» зусиллями Романюка двічі розписалося у воротах суперників. До кінця тайму нововолинці забили ще двічі та остаточно вбили інтригу фіналу. У другому таймі команди лише обмінялися забитими голами, підсумковий рахунок матчу – 5:1 (10:5 за сумою двох матчів). Відзначимо, що Нововолинськ уперше став переможцем і регулярної першості, і здобув звання абсолютного чемпіона.
Кращий голкіпер – Юрій Колодюк (МФК «Хорів»);

Кращий бомбардир – Андрій Никитюк («ТТІ Нововолинськ»);

Кращий гравець – Юрій Кошелинський («ТТІ Нововолинськ»);

MVP – Назар Цюпка («Надія»).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото – АМФВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus