USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нафтогаз» зменшив тиск газу у волинських мережах

2 Жовтня 2008 17:16

Заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури  Волинської ОДА Володимир Бондарук під час засідання постійної депутатської комісії Волинської облради з питань паливно-енергетичного комплексу та енергозберігаючих технологій розповів, що наразі НАК «Нафтогаз України» понизила тиск у газорозподільних мережах області до 1,3 атмосфери. Про це 2 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Бондарука,  мотивація «Нафтогазу» щодо рішення про зниження тиску природного газу, який постачається на Волинь – заборгованість за спожите блакитне паливо в області.
Проте, як стверджує Володимир Бондарук, якщо все-таки запрацює луцька котельня на вулиці Карбишева, 2, то тиск у газовій мережі Волинської області може різко впасти.
У випадку, якщо рівень тиску газу досягне мінімально допустимого рівня, то у багатьох котельнях Волині спрацює автоматика, яка просто вимкне котли, - розповів заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури  Волинської облдержадміністрації.
Довідково:
За інформацією Володимира Бондарука, ВАТ «Волиньгаз» заборгував ДК «Газ України» понад 80 мільйонів гривень за блакитне паливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тупий Показати IP 3 Жовтня 2008 09:25
ТО поясніть мені, в цій ситуації Кропива винен чи ні? Він виручає інші котельні ("якщо все-таки запрацює луцька котельня на вулиці Карбишева, 2, то тиск у газовій мережі Волинської області може різко впасти.") чи навпаки заважає усім?
Здогадливий Показати IP 3 Жовтня 2008 10:05
Шиба догосподарювався. Вже через організовану ним заборгованість мають всю область від газу відключити.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 16:53
Я не поняв: так шо, тепер Шиба не включить кропивську котельню, чи якщо включить, то вирубає всі котельні в області?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus