USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

«Нафтогазсервіс» не хоче віддавати газопровід «Волиньгазу»

22 Січня 2009 13:17
ВАТ «Волиньгаз» погрожує зупинити обслуговування 280 кілометрів газопроводу у Старовижівському районі, якщо його не передадуть на баланс цій установі. Про це розповів перший заступник голови правління ВАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт під час наради з питань належної експлуатації газових мереж області, – повідомляє 22 січня репортер «Волинських Новин».
За словами Сергія Галянта, мешканці району не розрахувалися із ТОВ «Нафтогазсервіс» за побудований ним газопровід протяжністю у 280 кілометрів. Відповідно, ця компанія не погоджується передати громаді газопровід, щоб та в свою чергу передала його на баланс ВАТ «Волиньгаз».
Як розповів перший заступник голови правління ВАТ «Волиньгаз», їхня компанія пропонувала хоча б підписати договір на технічне обслуговування. Проте переговори тривають вже більше року і не принесли жодних результатів. Таким чином, вказаний відрізок газопроводу весь цей час функціонує без належного обслуговування.
Тому Сергій Галянт сказав, що якщо найближчим часом це питання не буде врегульовано, то компанія зупинить подачу газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus