USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«ПортCity» не хоче віддавати Луцькраді більше мільйона гривень

15 Липня 2014 15:44
Проект рішення, згідно з яким торгово-розважальний центр «ПортCity» мав заплатити меншу суму зобов’язань на розвиток міста, ніж планувалося раніше, пропонували на сесію міськради.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 15 липня.

«ПортCity» хоче заплатити на мільйон 312 тисяч гривень менше, ніж планувалося, - про це доповіла заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.

«Раніше уклали договір на 6 мільйонів гривень з Луцькрадою. Потім до нас звернулися про зменшення дольової участі, мотивуючи це тим, що частина інфраструктури будувалася для міста. Раніше пропонувалося зменшити суму на придбання насосу, будівництво автомобільної дороги на вулиці Сухомлинська та інше. Також «Луцькводоканал» дав відповідь, що існування мережі на проспекті Соборності теж - в інтересах громади, тому загальне зменшення буде складати 1 312 тисяч гривень. Ці кошти мають переказати на рахунок Луцької міської ради», - розповіла Соколовська.

З цього приводу голова профільної комісії Юрій Вега наголосив, що не бачить перешкод, аби не підтримати це рішення.

Однак неочікувано зайшов у приміщення начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан й сказав, що це питання знімає з розгляду сесії.

«Я особисто знімаю питання з порядку денного розгляду сесії, зараз іду і пишу листа на ім’я міського голови», - наголосив Леонід Карабан, однак причин такого рішення не назвав.

Нагадаємо, у міськраді планували створити тимчасову комісію, аби вивчити, що для міста мали зробити власники ПортCity і чого не зробили. Натомість прокуратура області перевіряла діяльність, чи точніше бездіяльність Луцькради, з приводу сплати забудовників вкладу у розвиток міста. Зокрема, чи може таки місто отримати кошти від забудовників ПортCity, оскільки цим внеском мав бути підземний пішохідний перехід, однак місто залишилося без переходу і без грошей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богдан Показати IP 15 Липня 2014 16:17
Той мільйон давно вже був розданий потрібним людям за потрібні рішення. А це все звичайна показуха бурхливої діяльності, як та що на другому (постановочному) фото)))
Лучанин до Богдан Показати IP 15 Липня 2014 23:24
Пора називати прізвища ХАБАРНИКІВ міської ради, усі люди знають крім прокуратури.
ВОНО Показати IP 15 Липня 2014 16:31
а курс $ то вже давно не той, що був коли *домовлялись*. Ось на різниці курсу і гешефт *народного* депутата та *патріота* Еремеева
НН до ВОНО Показати IP 15 Липня 2014 16:37
але тепер є за що "пропіаритись" на війні. де діти гинуть. може так гріхи замолює. хоч би "десятину" віддасть вкрадену на молоці та бензині. гидко дивитись. і страшно жити .
ВОНО до НН Показати IP 15 Липня 2014 16:38
не віддасть, не для того бандюки йому капітал збирали щоб він лохам його роздавав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus