USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нагадує лаунж-зону: що відбувається у штабі Зеленського

21 Квітня 2019 20:15
У день другого туру президентських виборів, 21 квітня, штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського нагадує лаунж-зону: хоч в приміщенні і зібралося багато людей, панує розслаблена атмосфера. Про це повідомляє Страна.

Штаб кандидата Зе розташований на третьому поверсі КВЦ Парковий. На вході – рамки металошукачів, через які пропускають всіх гостей. Сам штаб розділений на дві зони з окремими входами: один для преси, другий – для членів команди і гостей Зеленського. Туди журналістів не пускають.

У зоні для представників ЗМІ за барною стійкою зібралися журналісти, серед яких багато іноземних кореспондентів – в тому числі, зі Швейцарії, Німеччини, Китаю. Були помічені журналісти Аль-Джазіри, Associated Press, SRF. Також присутні представники практично всіх українських ЗМІ.

У штабі все зроблено для того, щоб розрядити офіційну обстановку. Є настільний теніс, футбол і навіть баскетбол, за яким журналісти вбивають час в очікуванні спікерів команди Зеленського. Активно дають коментарі Руслан Рябошапка, Олександр Данилюк. Також присутніх розважає ведучий.

Фуршет для гостей штабу вже закінчився, за двома барами можна замовити безкоштовний напій. З алкоголю: вино, шампанське, пиво. При цьому іноземні журналісти під час першого туру такий жест не надто оцінили, порахувавши безкоштовні напої свого роду підкупом.

Станом на 19:00 невелика частина журналістів взяла участь в турнірі з тенісу, а ось інша займає місця в прес-зоні, так як місць на всіх не вистачає. При вході адміністратор повідомила, що на сьогодні сюди акредитовано 600 чоловік, у деяких на бейджах написано «преса», інші носять назву «запрошений гість». Усі чекають на брифінг Володимира Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 21 Квітня 2019 20:45
Сегодня еще пить пиво можно, но завтра уже надо работать! Зе должен начать подготовку к инагурации, провести ее через неделю! Не ждать отведенное время по регламенту - через месяц! Эти твари, разграбившие страну, через месяц все будут на Мальдивах! Парламент разогнать - есть все юридические основания для этого, ведь большинства в нем нет! Законы пишут прохвосты под требования олигархии! Выборы в ВР провести досрочно! Иначе порохоботы возьмут реванш и будут в парламенте блокировать все дельные предложения новой команды! Но главное - сместить Генпрокурора и назначить туда такого "чистильщика", чтобы его фамилию все бывшие произносили с дрожью в голосе. И на все у Зе - сто дней! Не успеет - ему кранты!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus