USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Новий голова ДСНС України починав кар’єру на Волині

26 Березня 2015 08:32
Новопризначений тимчасовий виконувач обов'язків голови ДСНС України Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ і екс-кандидат у Президенти працював санітаром в Любомльській райлікарні. Про це інформує Волинська газета.

Після скандального арешту-онлайн керівництва ДСНС України, як і очікувалося, відбулася низка звільнень. Позбулися посад не тільки очільники столичних «еменесівських» відомств, відсторонені з посад на час розслідування керівники регіональних структур. Принаймні, про таке заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, якому підпорядковується відомство. Цього ж дня, 25 березня, він призначив нового керівника ДСНС. Тимчасово виконувати обов’язки голови служби буде Зорян Шкіряк.

Про це Арсен Борисович заявив під час брифінгу в Кабінеті міністрів України.

"Рішенням уряду призначено тимчасово виконуючим обов'язки начальника ДСНС... Це мій радник

- Зорян Шкіряк. Ми свідомо пішли на такий крок, тому що хочемо громадського контролю над цим процесом", - цитує Авакова УНІАН.

Цікаво, що Зорян Несторович Шкіряк у своїй біографії має цілком реальний волинський слід. Хто б подумав: перший запис у його трудовій книжці – стосується нашої області.

Може виявитися, що саме на Волині він здобував свій перший «рятувальний» досвід. Адже уродженець Ужгорода, а з 1973-го мешканець столиці Зорян Шкіряк у 1988-му був прийнятий на роботу до Любомльської центральної районної лікарні. В Озерному краї, де ще на ту пору не було розкішної здравниці, майбутній політик трудився на посаді санітара.

А потім у його трудовій біографії було багато різних посад: і служба в лавах Радянської Армії (в/ч 11038, війська ППО ЗС СРСР, бойове чергування на стратегічних об'єктах державного значення), і менеджер «Українського мовно-інформаційного центру», і менеджер МП «Сілекс», і заступник генерального директора з маркетингу компанії «АТМ», і заступник генерального директора ТОВ «Тірас», і генеральний директор ТОВ «Светлозор», і керівник виконкому Шевченківської районної в Києві організації політичної партії Народний Союз «Наша Україна», і виконавчий директор ТОВ «Тіллі-2002», і президент аналітичного центру «Новий Київ», і радник міністра Авакова. За фахом Зорян Несторович – юрист. З 25 березня 2015-го до переліку його професій додалася ще одна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 08:42
"ПРАВОМУ СЕКТОРУ НАКАЗАЛИ ПОКИНУТИ ЗОНУ АТО" ПІДО"АСИ З ШТАБУ ЗСУ ПРИГОТУВАЛИСЬ ДО ПЛАНОВОЇ ЗДАЧІ МАРІУПОЛЯ
Анонім до Анонім Показати IP 26 Березня 2015 10:25
коментар було видалено
аноніму Показати IP 26 Березня 2015 09:22
Правия сектор це уже історія Майдану і улюблена тема Кремля
василь Показати IP 26 Березня 2015 10:09
Одним словом- професійний патріот. Всі познання з надзвичайних ситуацій- це діарея и вміння виносити горщики. Боже. бережи Украіну від шкіряків і ім подібних.
Сидор до василь Показати IP 7 Квітня 2015 19:49
И клизмы ставить!
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 10:45
То Волинь вже "мазана"?
Санчез Показати IP 26 Березня 2015 13:40
Він корупціонер, десь було відео як він брав гроші за потрібні законопроекти, як ще був помічником депутата..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus