USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

З воротами на шиї намагався перестрибнути огорожу: у селищі на Волині загинув молодий лось

1 Травня 2023 14:27
На світанку 30 квітня у Любешеві загинув молодий лось. На території училища тварина знесла ворота, вони потрапили їй на шию та завдали травм.

Про це Конкуренту розповів лісничий Сергій Бубало, який виїжджав на місце інциденту.

Із воротами на шиї лось безуспішно намагався перескочити через ще одну загорожу. Згодом йому вдалося скинути з себе ворота і він знов невдало спробував перестрибнути горожу. Внаслідок усіх цих дій лось травмувався. Внаслідок отриманий травм він помер

Свідком смерті тварини став сторож училища. На місце події викликали поліцію.

Як розповів лісничий Сергій Бубало, це молодий лось, ймовірно, дворічний. Слідів вогнепальних поранень на ньому не було, тож тварина не втікала від мисливців.

Зі слів лісничого, така поведінка тварини не є дивною, адже зараз триває період, коли самиці очікують поповнення, тож відганяють від себе інших особин.

«Лосихи відганяють малих від себе, зараз вони мають котитися. Може, відбила від себе, а він, мабуть, й пішов блудом», – розповів Сергій Бубало та додав, що тварину могли загнати й собаки. Проте у цьому випадку собак поряд не було і лось не мав рваних ран.

Такі інциденти, коли лосі самі травмують себе до смерті, не рідкість. Зі слів лісничого, таке трапляється приблизно кожні два роки.

Поліція не заводитиме справу щодо загибелі тварини, оскільки травми, які призвели до смерті, вона заподіяла собі сама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus