USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Стан Мосійчука важкий, чекає на нову операцію, - лікарі

26 Жовтня 2017 12:15
Постраждалий від вибуху в Києві нардеп Ігор Мосійчук перебуває у важкому стані, через два тижні йому зроблять ще одну операцію.

Про це повідомив журналістам у середу завідуючий стаціонарним відділенням клініки "Борис", де проходить лікування Мосійчук, Ігор Конівець, пише Українська правда.

"Стан важкий, до середнього ще далеко… Сьогодні вночі закінчилося оперативне втручання, яке тривало приблизно до 3 годин. Дуже було багато уламків, які ми видалили", - розповів він.

Лікар розповів, що ще, окрім видалення уламків, робили під час операції.

"Стабілізували кістку (правої руки - ред.) - направили кінці стрижнем, бо зараз оперувати і відновлювати її неможна, поки є бактеріальна інфекція. Десь, мабуть, через 2 тижні буде ще одна операція з відновлення цієї кістки", - розповів він.

За словами лікаря, зараз депутат перебуває у палаті інтенсивної терапії.

"Внутрішні органи залишились більш-менш, найбільше постраждали кінцівки – верхня, нижня, м'які тканини, перелом кістки праворуч відкритий, дуже велика рана правого стегна, дуже багато уламків у нижній кінцівці, як ліворуч, так і праворуч", - повідомив Конівець.

Крім того, за його словами, уламки є також у м'яких тканинах потилиці.

Лікар наголосив, що більша частина ран на тілі нардепа розташована у нижній частині тулуба. Вони мають характер "розтрощенності".

Він не зміг впевнено сказати, чи лишається загроза життю Мосійчука. Але зауважив, що на даний момент фактів, які б свідчили про можливу смерть депутата немає.

Конівець зазначив, що реабілітація після таких пошкоджень, якщо все піде добре, може тривати до 2-3 тижнів.

За його словами, наразі до палати Мосійчука нікого не пускають.

У політолога, який разом з Мосічуком виходив з офісу телеканалу Еспресо, Віталія Бали - серйозні ушкодження нирок і печінки.

За даними поліції, 25 жовтня близько 22-ї вечора стався вибух по вулиці Адама Міцкевича у Солом'янському районі Києва. У ньому постраждав нардеп Ігор Мосійчук та ще четверо осіб. Один із них, охоронець депутата 31-річний Руслан Кушнір, дорогою до лікарні помер. У нього залишилася 4-річна дочка.

Також сьогодні вранці у лікарні помер 36-річний Михайло Мормель, капітан поліції, який жив у сусідньому під'їзді поруч з телеканалом. Під час вибуху він повертався додому з роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Богдан Сташинський Показати IP 26 Жовтня 2017 13:36
Що заробив ...
Паталагоанатом Показати IP 26 Жовтня 2017 13:48
Эта политическая группа сформирована из пи?арасов и националистов, поэтому исход вполне закономерный, хотя по человечески его жалко...
777 Показати IP 26 Жовтня 2017 16:11
За базар отвечать надо, пельмень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus