USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп-утікач Онищенко зібрався в президенти

14 Вересня 2017 13:31
Нардеп-утікач Олександр Онищенко заявив, що братиме участь у виборах президента України, які заплановано на 2019 рік. Крім того, колишній нардеп звинуватив чинну українську владу в авторитаризмі.

Про це пише The Washington Times, яке опублікувало інтерв'ю з нардепом.

«Так, я вирішив йти на вибори», – заявив політик.

«Порошенко розглядає мене як сильного політичного та економічного противника. Тому його початкова мета полягала в тому, щоб позбавити мене і опозицію фінансових ресурсів і змусити мене залишити свою батьківщину», – додав Онищенко.

Також, Онищенко заявив, що адміністрацію Порошенка вважає авторитарною та монополістською, а кримінальне переслідування – це звичний інструмент для політичної розправи й вирішення «незручних» проблем, пов'язаних із конкуренцією у сферах впливу.

Хоча плану передвиборчої програми Онищенко на прохання журналістів представити не зміг, запевнив, що якраз працює над ним.

«Я обговорюю, як відродити українську економіку, з провідними економістами, колишніми високопоставленими правоохоронцями, антикорупційними та іншими фахівцями. Ми підготуємо план, який я представлю», – додав він.

Нагадаємо, НАБУ веде розслідування за фактом розкрадання газу, видобутого за договорами про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування» у грудні 2015 року. За версією слідства, в період з січня 2013 року по червень 2016 року члени злочинної організації протиправно заволоділи коштами, отриманими від реалізації природного газу, в розмірі понад 1,6 млрд грн, внаслідок чого «Укргазвидобуванню» завдано збитків більш ніж на 740 млн грн. Загалом слідство встановило причетність до «газової схеми» 29 осіб.

Вісім з них, у тому числі народний депутат Олександр Онищенко, перебувають у розшуку. 12 обвинувальних актів стосовно 18 осіб скеровано до суду, із них щодо 7 осіб набрав законної сили обвинувальний вирок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
В Показати IP 14 Вересня 2017 14:17
Президенти командира Беркута,вони не зрадили присязі.
Вони до В Показати IP 14 Вересня 2017 15:53
Вони зрадили Україні, ВОНИ ЗРАДИЛИ НАРОД!
Анонім Показати IP 15 Вересня 2017 00:08
Вроде ничего кандидат... почитаем программу, может, и проголосуем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus