USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп з Волині підписався за імпічмент Порошенка

22 Травня 2018 10:59
Народний депутат з Волині Ігор Гузь поставив свій підпис під поданням про імпічмент Прзидента України Петра Порошенка. Про це нардеп написав на своїй сторінці в мережі.

"Я не схильний сприймати те, що відбувалося в країні за останні чотири роки, як суцільну «зраду», але глибоко переконаний, що другий термін діючого президента нічого хорошого Україні не принесе", йдеться у дописі.

З його слів, спілкуючись із виборцями, а також тими, хто приймає рішення у цій країні, на переобрання Порошенка шансів немає.

"Жодна з тем, на яких він хоче набрати електоральні бали, не дасть відповідного результату. Ні євроінтеграційний поступ, ні питання, які пов’язані з ситуацією на сході країни, ні релігійна тематика. Це все, у випадку Порошенка, не спрацює. Хоча, я мушу визнати, що, на відміну від Ющенка, діючий гарант буде усіма силами чіплятися за владу, зокрема, використовуючи силовий апарат примусу.

На Ваше запитання, хто наступний - наразі в мене відповіді немає. Так буває…", - додає Ігор Гузь.

З його слів, серед системних політиків стабільну першість тримає Тимошенко. Хоча, каже, існує величезний запит на нові обличчя.

"Знаю, що «оперативна команда» Банкової відслідковує всі такі політичні реверанси, тому готовий до відкриття кримінальних проваджень, обшуків чи замовних сюжетів на центральних ЗМІ. Після Януковича таких боятися - це себе не поважати!" - резюмує народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К.лучанин Показати IP 22 Травня 2018 11:35
Підготовка до виборів у 2019р почалась! А яка черга українських бізнесменів з деякими олігархами у Департаментах США, які хочуть бути ЛОЯЛЬНИМИ ДО НОВОЇ ВЛАДИ США, здають нинішню владу в Україні по відмівці і розкраданню грошей в т.ч. кредитів МВФ. А їм відповідають, та ми знаємо все про кожного і про ПОРОШЕНКА теж. У 2019р ПОРОШЕНКУ нічого не світить на виборах- це вже політичний труп.
антон до К.лучанин Показати IP 22 Травня 2018 12:05
ваван з расєї скаже, шо пєца це його человек і засвітить друй срок, нічому дивуватися .
Ґудзя Показати IP 22 Травня 2018 11:39
фпрезиденти!
123 Показати IP 22 Травня 2018 12:51
Це все пустий піар! Де закон про імпічмент? Досі не прийнятий! Так що підписуй не підписую... Це все створення інформаційного шуму, зайве нагадування про своє існування, просто піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus