USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нардеп з Волині вводить в оману виборців?

6 Квітня 2015 19:00
Потенційні мешканці ковелського довгобуду обурені марними надіями фінансування багатоповерхівки. Ковельчанам розповідають, що юрист волинського нардепа запевняв, що кошти є на добудову омріяного житла, натомість голова ОДА спростовує таку інформацію.

Під час особистого прийому громадян у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 6-го квітня, ковельчани зверунлися з проханням роз’яснити стан справ щодо фінансування незавершеного будинку.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ковельський довгобуд за адресою: вулиця Ватутіна, 70Б передали на баланс міста. Будівництво розпочали в рамках програми забезпечення молоді житлом на 2002 – 2012 роки. Торік, у зв’язку з відсутністю фінансування, будівельні роботи припинили.

На прийомі у Гунчика волиняни розповіли, що спілкувалися із юристом нардепа Степана Івахіва і той запевнив, що кошти у Фонді регіонального розвитку є, тому завдяки ним можна завершити будівництво.

А зі слів губернатора, кошти будуть лише після нових рішень у Києві.

«Юрист не правий. Ви не слухайте ББС (ред.- баба бабі сказала). Є Фонд регіонального розвитку, там виділили 3 мільярди гривень, з них – 95 мільйонів гривень потрапило на Волинь. На ці гроші будуть завершуватися об’єкти, які відповідають 11 пунктам вимог. Ваш об’єкт у перелік не потрапляє. Якщо ж ми його включимо у список, то втратимо фінансування цілком, гроші «зависнуть». Я говорив з народним депутатом особисто й повідомив йому, що цей об’єкт не підпадає під фінансування, мабуть, хтось хоче тут по-іншому щось зробити», - пояснює голова ОДА.

З його слів, необхідно просити кошти в Кабміні й відповідний лист Ковельська міськрада уже направила.

Зауважимо, що першу чергу будинку здали в 2013-му році. Щоб завершити роботи цілком – необхідно ще 10 мільйонів 43 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
оцінка Показати IP 6 Квітня 2015 19:06
Цей нардеп - це просто собі такий рижий чувачок. Сказав, забув, не зробив... Хопець з радехівської глуші...
Андрій Показати IP 6 Квітня 2015 19:41
Правильніше "Юрист нардепа з Волині вводить в оману". Треба текст почитати, щоб зрозуміти неправду.
ковельчанин Показати IP 6 Квітня 2015 20:33
В Степана є нагальніші проблеми ніж ваше житло і будинки. Думайте, а потім обирайте!
Ну, даєте! Показати IP 6 Квітня 2015 22:07
Народ, ви адекватні?! По-перше, програма молодіжного кредитування приймалася на 2002 – 2012 роки. А зараз який рік?! По-друге, функції замовника раніше виконував департамент ЖКГ та будівництва Волинської облдержадміністрації. Тобто місцевий орган державної виконавчої влади діяв в межах державної вертикалі і державних коштів. А відтак і гарантій. І що сталося? Граючись в популізм, ковельська влада безвідповідально зруйнувала ці, хоч якісь, гарантії. За словами депутата облради від "Батьківщини" Віктора Радчука: «Оскільки більшість замовників житла - це молоді сім’ї, міський голова Ковеля Олег Кіндер висловив прохання щодо передачі функції замовника по цьому будівництву відділу комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради, а незавершене будівництво – у власність територіальної громади міста». Далі - пояснювати треба, чи й так догадаєтесь? Яке тепер відношення має держава до комунальної власності Ковеля? Назвався власником - оплачуй "банкет"! Всі претензії до Кіндера.
Пишіть нормально! Показати IP 6 Квітня 2015 23:25
"мешканці ковелського довгобуду обурені марними надіями", - це як? Обурені власними надіями, що виявились марними? То ж маразм! Обурюватись на самого себе.
ох і подобається Показати IP 7 Квітня 2015 08:55
Ох і "подобається" мені ця відповідь губернатора. Ото, що є на думці те й верзе. ББС... Це він про що? Про що людина на такому рівні говрить? І як звертається до громадян? Це повага чи приниження? Поясніть? Чи він просто роздратований від своєї посади????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus