USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Нардепку, яка раділа смерті Полякова, хочуть відсторонити від 5 засідань Ради

8 Жовтня 2021 14:50
Керівницю Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, члена фракції «Слуга народу» Галину Третьякову можуть відсторонити від засідань Верховної ради на п’ять днів, а також зняти з посади голови комітету через повідомлення у партійному чаті «Слуги народу» після смерті нардепа Антона Полякова: «одним ворогом менше».

Про це голова фракції «Слуги народу» Давида Арахамія повідомив журналістам під час брифінгу в кулуарах парламенту, пише ТСН.

«Пані Третьякова, як мені здається, дозволила собі необережні вислови. І я вибачився перед усіма колегами і перед виборцями за такі вирази. Пані Третьякова покинула зал, і ми підписали від усієї фракції лист до Регламентного комітету з тим, щоб вони відсторонили її на п’ять днів від пленарних засідань», – сказав він.
За словами нардепа з групи «ЗА Майбутнє» Тараса Батенка, Третьякову просять відкликати і з посади голови парламентського комітету.

«Щодо виразів пані Третьякової в чаті «Слуг народу», як нам стало відомо, вона сказала про те, що «одним ворогом менше», про смерть Антона Полякова, свого колеги і колишнього члена фракції... Така зухвала поведінка не могла бути проігнорована. Ми зібрали підписи всіх голів фракцій і депутатських груп, крім «Слуги народу», і звернулися до голови Верховної ради і голови Регламентного комітету щодо відкликання пані Третьякової з посади голови профільного комітету. Чекаємо рішення. Ми шоковані такою поведінкою нашої колеги Третьякової. Я вважаю, що вона недостойна взагалі бути народним депутатом України», – зазначив Батенко.
Нагадаємо, 33-річного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі в Дніпровському районі Києва.

Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. Швидка не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому.

Голова комітету з питань соціальної політики, нардепка від «Слуги народу» Галина Третьякова в партійному чаті пораділа зі смерті нардепа із фракції «ЗА Майбутнє» Антона Полякова. Лідер партії Ігор Палиця з трибуни Верховної Ради звернувся до «слуг» з вимогою дати оцінку таким висловам, після чого депутати почали скандувати «ганьба» Третьяковій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Vishivatnik Показати IP 8 Жовтня 2021 15:09
І не дозволяти вдягати вишиванку до Різдва!
Народна прокуратура Показати IP 8 Жовтня 2021 15:13
Оце так покарали. Дали 5 днів відпочинку. Хіба що за кожне голосування їм хабарики роздають, тоді таке покарання зрозуміле. А от коли ця годована свиня образливо висловлювалась про малозабезпечені сім'ї і їх дітей, ніякого покарання не послідувало. Звичайно, це ж депутатів особисто не стосувалось
Василь Показати IP 8 Жовтня 2021 15:28
Одним словом "зелень"!!!!
Зелень Показати IP 8 Жовтня 2021 15:42
А что, через пять дней это супер мега п.дло превратится в человека!? Во истину, магия от зелёных магов!
ABC Показати IP 8 Жовтня 2021 15:57
Зеленим як раз вчасно трапився цей скандал із Третяковою. Він дуже добре відволікає увагу від більшого скандалу з Укрексімбанком. Тепер справу буде простіше спустити "на гальмах".
Мешканка Показати IP 8 Жовтня 2021 16:37
Гнати її туди до Днр. Без голову отакі вони зсередини слуги народу
Фарбована льоха Показати IP 8 Жовтня 2021 17:45
Лиш би фейсбук не блокував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus