USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«ЗА Майбутнє» вимагатиме зняття Третьякової з посади голови Комітету з питань соцполітики

22 Жовтня 2021 12:03
Комітет Верховної Ради України з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України сьогодні ухвалив рішення про відсторонення народної депутатки Галини Третьякової від участі в п’яти пленарних засіданнях парламенту.

Про це повідомив співголова депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє» Тарас Батенко у Верховній Раді, пише УНІАН.

«Переконаний, що це лише перший крок до перемоги справедливості. Депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» і далі вимагатиме не лише усунення її від голосування на пленарних засіданнях Верховної Ради України, а й звільнення з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Ми на цьому не зупиняємось», – заявив народний депутат Тарас Батенко.

Як ми писали, під час засідання в Раді депутат від групи «Партія «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця заявив, що депутат від «Слуги народу» Галина Третьякова у партійному чаті «Слуг народу» відреагувала на смерть народного депутата Антона Полякова, заявивши, що відтепер «стало на одного ворога менше».

З партійного чату фракції «Слуга народу» вийшли 15 народних депутатів після того, як Галина Третьякова прокоментувала смерть нардепа Антона Полякова словами «одним ворогом менше».

Своєю чергою Третьякова відреагувала заявою, що «коли люди, які борються за свободу слова, яка гарантована кожній людині в залі Конституцією, і вважають, що вони можуть накидати комусь платки на рота, то мені здається, що «ганьба» це вам».

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що до регламентного комітету направили листа про відсторонення Третьякової від засідань на 5 днів.

Нагадаємо, 33-річного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі в Дніпровському районі Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріот Показати IP 22 Жовтня 2021 12:37
Зняття посадовців протрібно проводити з повною конфіскацією і посадкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus