USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нардепи просять переголосувати за відставку Кабміну

17 Лютого 2016 10:56
Нардепи просять переголосувати питання про відставку Кабміну через збій в системі Рада, - інформує Кореспондент.

Депутати від партії "Батьківщина" Ігор Луценко і від БПП Костянтин Усов заявили, що проголосували за постанову про висловлення недовіри уряду, однак система підрахунку голосів їх не зарахувала.

Про це вони написали на своїх сторінках у Facebook.

Луценко вважає, що така ситуація - підстава для того, щоб переголосувати відставку Кабміну ще раз 17 лютого.Своєю чергою, Усов заявив, що сьогодні планує подати в Раду заяву про незарахування його голосу. "Система Рада взагалі не зафіксувала мій голос. Не просто помилково зарахувала щось інше, а взагалі визначила, що я "не голосував". Хоча я був на своєму робочому місці і натискав зелену кнопку. При свідках", - написав нардеп.

Нагадаємо, у вівторок, 16 лютого, Верховна Рада не змогла проголосувати за проект постанови про недовіру Кабінету міністрів на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. За проект постанови проголосували 194 народних депутати з 226 мінімально необхідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юлія Парій Показати IP 17 Лютого 2016 21:45
Клоунада почалась, що не всі отримали свій куш від Яценюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus