USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Масове скорочення держслужбовців торкнеться і Волині

23 Вересня 2014 11:30
В Україні розпочалася реорганізація держслужб, яка призведе до скорочення 17-х установ, частину з яких ліквідують, а інші - реорганізують. Також буде створено 7 нових структур.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 22-го вересня.

«Кабмін прийняв дуже серйозне рішення: ціла низка комітетів, комісій центральних органів влади з представництвами в областях перестануть існувати.

Зараз триває процес реорганізації, то ж я прошу керівників цих підрозділів працювати далі і поступово передавати справи новим структурам», - звернувся до держслужбовців Волині Володимир Гунчик.

ТАК, ЗГІДНО З ПОСТАНОВОЮ КАБМІНУ ВІД 10-ГО ВЕРЕСНЯ 2014 РОКУ № 442, БУДУТЬ СТВОРЕНІ СІМ НОВИХ ДЕРЖСЛУЖБ:


Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Державна служба України з безпеки на транспорті.

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Державна служба України з питань праці.

Державна інспекція енергетичного нагляду України.

Державне агентство України з питань відновлення Донбасу.



НАТОМІСТЬ, ЧЕРЕЗ РЕОРГАНІЗАЦІЮ ТА ЗЛИТТЯ НЕ СТАНЕ ТАКИХ ДЕВ’ЯТИ СЛУЖБ:



Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.

Державної інспекції з питань захисту прав споживачів.

Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Державного агентство земельних ресурсів України.

Державної інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті.

Державної інспекції з безпеки на наземному транспорті.

Державної спеціальної служби транспорту.

Державної інспекції з питань праці.

Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки.



ПОВНІСТЮ БУДУТЬ ЛІКВІДОВАНІ ВІСІМ ДЕРЖУСТАНОВ:



Державна служба з питань захисту персональних даних.

Державна служба з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.

Державне агентство з туризму та курортів.

Державна пробірна служба.

Державна інспекція з контролю за цінами.

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами.

Державна інспекція сільського господарства.

Державне агентство екологічних інвестицій.

Відповідно до прописаних пунктів постанови «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади», у двомісячний строк Кабміну мають бути подані проекти положень про нові органи влади та пропозиції щодо необхідних змін до актів законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
небайдужий Показати IP 23 Вересня 2014 11:41
Для повного щастя треба ще створити Державну службу України по забезпеченню ліквідації Державних служб
бригадир до небайдужий Показати IP 23 Вересня 2014 12:01
Приймається....
Просто мама Показати IP 23 Вересня 2014 12:36
Добре, якщо в когось впливові знайомі і допоможуть втриматися на роботі, а тим, кого скоротять куди йти?
Пеця до Просто мама Показати IP 23 Вересня 2014 13:28
На майдан!!! )))
Оля до Просто мама Показати IP 23 Вересня 2014 14:07
На німецький завод, там недостача кадрів. А в них в голові нуль.Вони тільки і вміють бумажки перекладати з місця на місце-це сткрура баранів.Хто має голову в Луцьку роботу знайти легко.
Аманда до Просто мама Показати IP 24 Вересня 2014 21:41
Кожен громадянин маэ приносити користь соб1 й держав1, а сид1ти на коп1эчн1й зарплат1 1 плакатися на долю - це просто нерозумно, життя на в1 тер.
Бичара Показати IP 23 Вересня 2014 12:41
Скоро в Луцьку уборщиком туалету не встроiшся
Свідомий Показати IP 23 Вересня 2014 12:43
Голосуйте проти них на виборах
ілля Показати IP 23 Вересня 2014 13:40
позвільняють як завжди простих а ті що начальники то в іншу структуру пройдуть і ще й очолятью. які зміни? коли вже люстрація пройде і дійсно побачимо що наші чиновники не будуть їздити на роботу своїми дорогими автівками бо на державній роботі ніде в країнах так розкошно не живуть начальники як в Україні!!!!!!
Крутелик Показати IP 23 Вересня 2014 14:23
Не переживайте за роботою.Але до травня прийдеться помучитись.Якщо все відбудеться так,як планує Євросоюз,з травня відкрити візи,то все працездатне населення буде працювати в Євросоюзі.А наші нувориші або будуть плотити таку зарплату,яку буде вимагати робітник,або сам буде "пахати",або прийдеться звертати виробництво,на що не кожний ризикне.Вони вже привикли "купатись" в доларах,але прийдеться рахуватись з робітником.Польща ще в 90-х дожилась до такого стану.Скільки нашого люду вже там працює, такої статистики ніхто не веде,але поляки плотять достойну зарплату і ті хто там вже адаптувався незаякі гроші не хоче повертатись назад.НУВОРИШІ, цінуйте працівника,бо піпець підкрадається помалу,але впевнено.
Аня до Крутелик Показати IP 23 Вересня 2014 14:45
Стопроцентно ти правий.Але,що поробиш нас маюь за рабів, платять рабську зарплату і пенсію, а ми всеодно йдемо працювати.То як нас після того можна нразивати ,повними дураками.Правильно,як би ми всі разом відмовилися від такої платні, в них би не було кому працювати-то вони змішені були б платити таку зарплату,як хочемо ми.А так, оидн піде, а цей рабовласник нічого на твоє місце прийде ще один дурак. Так, ми нічого не досягнемо,завжди будемо рабами. Чого бідні, бо дурні, а чого дурні,бо бідні.
Анонім до Крутелик Показати IP 23 Вересня 2014 19:03
Вас туди не пустять, мрійник недалекий
чоп до Крутелик Показати IP 24 Вересня 2014 07:29
именно поэтому безвизовый режим не сделают наши бюрократы.
ентузіаст Показати IP 23 Вересня 2014 15:36
З бюрократією боремось, щось скорочують, а бюрократів більшає. І кожне скорочення це -збільшення, Просто десь віднімуть, а десь- додадуть. А придумають до цього ще 150 звітів. Щось звітують, перевіряють, контролюють, а добра при цьому людям нема...Нехай ВР скоротять хоча б на половину. У бюджеті це відразу відчується.
НІНА ЛОГІКА Показати IP 23 Вересня 2014 16:00
Треба усіх тих державних нероб на ефективність праці перевірити, а то тільки й можуть, що чаї ганяти, бумажки перекладати і ляси точити! 70% там непотрібних сидять!
Ольга до НІНА ЛОГІКА Показати IP 25 Вересня 2014 14:32
То є правда. Сама така. Вчепитися нема до чого - ходжу туди-сюди. Хочеться хорошої роботи - щоб і робота була і дохід достойний - а поки сиджу на цьому пособії, яке недалекі люди називають зарплатою. І кругом такі самі. Самі тупі - це "позвоночники" - ті, яких прийняли по дзвінку з кабінету вище.Чиїсь жінки, щоденна тема - де ногті малювала і який у Вальки новий хахль - на машині возить, цвєти дарить. Від того інтелекту і політики голова лопає. Державна робота в Україні, якщо ти не начальник на теплому місці - то є кара господня за якісь вкрай погані вчинки...
Даринка Показати IP 23 Вересня 2014 16:24
Які ж ви всі розумні, почитала я б ваші коменти, коли після шести років навчання у ВУЗі, вас скерували на роботу у держслужбу, а через рік відправили за свій рахунок на необмежений час з натяком, що такі спеціалісти взагалі не потрібні будуть і можна на дипломі ковбасу різати.... Круто, правда? А іншу роботу спробуй знайди, язиком молоти легко: то стаж потрібно, то трудову книжку, яку не віддають, то розмір зарплати, що навіть не покриває оренду квартиру в Луцьку, то агенство хоче останню шкіру здерти, то вік не підходить...
Петро Показати IP 23 Вересня 2014 16:51
Якщо вдивитись в ті "служби", що ліквідуються, і в ті, що створяться, то виходить х.. на х.., зміна вивіски, обмін кози на патєфон. Зміна вивіски. Якщо й щось відбудеться, то люди просто пересядуть з кабінету в кабінет чи будуть тимчасово на папері переведені в прибиральниці без державної служби. Ще не народився той, хто може здолати чиновницьку багатоголову гідру. Чиновники не можуть виступати ініціаторами реформування чиновницького апарату - це абсурд. Це якби в курнику поставити бухгалтером лисицю з виконанням обовязків сторожа і ревізора КРУ.
до Петра Показати IP 23 Вересня 2014 17:10
молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
іван ковельський Показати IP 26 Вересня 2014 19:05
а чому пан гунчик нічого не сказав про ліквідацію райадміністрацій. у ковельському районі вже кілька місяців нема заступників голови рда. але життя не зупинилося. школи працюють. корови дояться.хворих лікують. податки платять і т.д і т.п. то може ці посади взагалі не потрібні. як деякі і в ода. колись клімчук один керував і радою. й адмінстрацією. і чиновників було менше. а реультат був кращий.
Екатерина Показати IP 17 Вересня 2015 22:02
Нас уже предупредили о массовом сокращении. Своих пооставляют, а остальных вышвырнут. Борьба с коррупцией хахахаха. Смеюсь и плачу. Еще месяц и все.. нужно искать работу. Страна о нас позаботилась.. и правительство тоже. Дай Бог им здоровья!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus