USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Нас захопили десантники з Костроми», - визволений боєць 51 ОМБ

29 Вересня 2014 20:55
Полонені українські військові під час звільнення сказали, що були захоплені російськими солдатами.

Це стало черговим свідченням присутності на сході України військ з Росії, яке заперечує Москва, - повідомляє «УНІАН» з посиланням на Reuters.

Нагадаємо, 28 вересня з полону звільнили 30 українських військових, серед них – 16 волинян.

На питання про те, як вони опинилися в полоні, відповів чоловік, який представився Олексієм Кошеленко з 93-ї бригади української армії. "24-25 серпня, коли зайшли російські війська, ми потрапили в котел під Іловайськом", - сказав він.

"Нас "Градом" оббили, а потім війська просто змели. За 20 хвилин повністю всіх знищили. Багато загинуло, багато пропали безвісти. Війська були російські. Вони сказали, що десантно-штурмовий батальйон. Там був майор, вони самі сказали нам, що з Костроми".

Ще один український військовий - Андрій Крупа з 51-ї бригади - при звільненні з полону розповів, що цей загін десантників був не єдиним у тих місцях. Він каже, що сам потрапив у полон до російських військових в тому ж місці поруч із селищем Дзеркальне, де були захоплені російські десантники, але на наступний день. "Це були російські солдати, - відповів він на питання, хто його захоплював. Ми їх 24-го (серпня) взяли в полон. З Костроми солдати, десантники".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus