USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Наші амбіції ніколи не будуть вищими за інтереси лучан», – Ігор Поліщук

3 Липня 2017 11:31
Депутати проголосували за припинення роботи Ігоря Поліщука на посаді секретаря Луцької міської ради під час 26-ї сесії Луцької міської ради.

«Наближаються вибори, які, я сподіваюся, відбудуться 24 вересня. А істерики, ця дестабілізація роботи – це знову ж таки негативно впливає на роботу Луцької міської ради. Для того, щоб цього всього уникнути, я хочу показати Юлії Вусенко приклад того, що я не тримаюся за владу, я не боюся йти на вибори», – пояснив своє рішення достроково скласти повноваження Ігор Поліщук.

З його слів, це рішення він прийняв, попередньо порадившись із головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

Також Ігор Поліщук наголосив: «Я хочу попросити Юлію Вусенко дати можливість новому секретарю, який буде замість мене, нормально працювати, щоб міська рада працювала в нормальному режимі, щоб працівників міськради не викликали в прокуратуру за її заявами, щоб не було різноманітних маніпуляцій, дестабілізацій, щоб ніхто нікого не звинувачував у використанні адмінресурсу».

За прогнозами депутата, ситуація перед виборами навколо міської ради тільки погіршуватиметься, «будуть все нові й нові істерики, шоу, заяви прокуратури», натомість міськрада «максимально має займатися господарськими питаннями. Політики тут повинно бути або зовсім мало, або її не повинно бути взагалі».

Щодо подальшої своєї роботи, зокрема в передвиборчий період, Ігор Поліщук сказав: «Безумовно, у нас є амбіції, але наші амбіції ніколи не будуть вищими, ніж інтереси міста, інтереси лучан. Я народився в цьому місті, провів тут майже усе своє життя, мої батьки народилися в цьому місті. Я люблю це місто, людей, я працюватиму для цього міста, працюватиму задля його розвитку, для його мешканців, поки що як депутат. Я думаю, якщо є бажання, посада не настільки важлива. Я робитиму максимум, що від мене залежить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вчитель Показати IP 3 Липня 2017 11:37
Молодець Ігорьочок, з бабою сваритись не варто, нащо псувати свої нерви. Всерівно в мери її ніхто не вибере, бо весь народ побачив, що це чудовисько. Волиняни з здоровим глуздом виберуть ВАС!
Лучанин до Вчитель Показати IP 3 Липня 2017 16:36
100%!Він доказав за три місяці своєї роботи що достойний бути мером нашого Луцька.Люди все бачать і дадуть гідну оцінку на виборах у вересні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus