USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ігор Поліщук припинив повноваження секретаря Луцької міськради

3 Липня 2017 08:59
Виконувач повноважень міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук заявив про дострокове припинення повноважень як секретаря ради за власним бажанням.

Про це йшлося під час чергової 26 сесії Луцької міської ради.

Перед початком пленарного засідання Ігор Поліщук оголосив заяву про те, що він вирішив покинути посаду секретаря ради для того, аби припинити політичні маніпуляції, не допустити дестабілізації ситуації в місті.

Також він зауважив, що, поспілкувавшись з очільником Волинської обласної ради Ігорем Палицею, він вирішив брати участь в дострокових виборах міського голови, які мають відбутися 24 вересня. Тим самим, з його слів, він показує приклад екс-секретарю ради Юлії Вусенко, аби вона дала можливість іншому секретарю достойно попрацювати до виборів, не допустити маніпуляцій та звинувачень у використанні адмінресурсу.

«Наші абміції політичні чи будь-які інші не можуть бути вищі за інтереси міста та лучан. Та команда, яка недограбувала це місто, хоче повернутись, але їм це не вдасться», - заявив Ігор Поліщук.

Він подякував працівникам ради, та заступникам зауваживши, що це - високопрофесійні люди. Також висловив сподівання, що надалі робота лише посилиться.

«Я переконаний, що наша команда на цих виборах переможе і ми разом продовжимо роботу, завершимо наші починання та реалізовуватимемо нові на благо нашого міста», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 3 Липня 2017 09:10
Солідно та достойно. Закрив рот всім крикунам, які кричали про його жагу до влади. Точно буду тепер за нього голосувати. Вусенко такий крок зробити не зможе ніколи.
Лучанка Показати IP 3 Липня 2017 09:21
молодець!!!! Ото рівень!!!! Вчись Вусенко!!!!!!!
Анонім Показати IP 3 Липня 2017 09:56
Мне этот человек внушает доверие. И не этим поступком, а совокупностью предыдущих. Если б не районная прописка - голрсовала б за него.
Андрій Показати IP 3 Липня 2017 10:10
Оце мужик.красава.
Лучанин Показати IP 3 Липня 2017 10:12
Гарно, але голосувати за нього не буду, тому що питання подорожчання проїзду на маршрутках в місті за цей весь час він так і не вирішив, а міг би.
хіхі Показати IP 3 Липня 2017 10:13
на таких я ви всі і розроховано. Без.....чь!!! Від граблів ще не зовсім носа розбили????????????
За Показати IP 3 Липня 2017 14:23
Ігор молодець. ВІдчуваеться солідна перспективність.
бритва оккама Показати IP 3 Липня 2017 16:13
а лучанин,лучанка і анонім нітрохи неспалились своїми коментами...Молодці...Савєцкій саюз на Волині...
Зима Показати IP 3 Липня 2017 16:38
Ціплят по осені раХУЮть. Запасаємось ПОП-корном..........)))))
ааа Показати IP 4 Липня 2017 22:07
пустовіт це серйозна канедатура) все життя при владі ще з комунізма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus