USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нашоукраїнці вважають слова БЮТ і його лідера порожньою балаканиною

29 Жовтня 2008 13:19
«Перед початком роботи парламенту БЮТ заявляв про свою готовність підтримати запропонований Президентом законопроект про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України, проте вчергове не дотримав слова і заблокував парламентську трибуну. В результаті, через такі хуліганські дії БЮТ, парламент позбавлений можливості прийняти рішення, необхідні для розв’язання як фінансово-економічної, так і політичної кризи в Україні. Дії БЮТ лише поглиблюють негативні процеси в країні», – так коментує події в парламенті народний депутат, голова ВОО «Наша Україна» Володимир Карпук. Про це 29 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Нашоукраїнець наголошує, що БЮТ продовжує блокувати парламентську трибуну, унеможливлюючи тим самим розгляд будь-яких антикризових законопроектів, хоча заявляв про готовність підтримати в сесійній залі компромісний законопроект, підписаний Президентом Ющенком.
 
За словами народного депутата, «БЮТ боїться, що в результаті розгляду на пленарному засіданні всіх зареєстрованих «антикризових» законопроектів, депутатами може бути підтриманий саме законопроект народного депутата – нашоукраїнки Ляпіної, який, окрім заходів щодо мінімізації наслідків фінансової кризи, передбачається і виділення коштів на проведення дострокових виборів».
 
«В черговий раз слова керівництва БЮТ і Тимошенко розійшлися з їхніми реальними діями», – зауважив пан Карпук. На його думку, «дії БЮТ в парламенті є черговим підтвердженням реальних намірів Тимошенко і її політичної сили – відтягнути в часі або унеможливити взагалі проведення дострокових парламентських виборів. В результаті – Тимошенко і надалі залишатиметься на посаді прем’єра».
 
На переконання Карпука, «Тимошенко і БЮТ цинічно прикриваються фінансово-економічною кризою з метою приховати свої справжні наміри».  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
смішно мені Показати IP 29 Жовтня 2008 13:42
Хто б говорив... НУ - це політичний труп.
Знайка Показати IP 29 Жовтня 2008 14:33
Наша Україна ще переживе усіх!
Вінстон Показати IP 29 Жовтня 2008 15:10
Не знаю хто там труп, а хто ні, але уряд міняти потрібно!
Співчуваючий Показати IP 29 Жовтня 2008 15:13
БЮТ не приховано, а відкрито виступає проти виборів. І Карпук повинен бути їм дуже вдячним, бо після можливих виборів він разом з Нашою Україною пролетить повз Верховну Раду, як фанера повз Париж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus