USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Таємнича перша леді: хто дружина Лукашенка та чому її ніхто ніколи не бачив

30 Березня 2022 04:12
Особисте життя президента Білорусі Олександра Лукашенка, як і його головного соратника Володимира Путіна, покрите величезною таємницею, проте відомо, що колись скандальний політик мав дружину.

Відомо, що одружений Лукашенком був лише раз на Галині Желнерович, пише ТСН. Жінка 1955 року народження зі звичайної білоруської сім'ї. З майбутнім політиком та другом російського диктатора вона познайомилася ще у школі в селі Рижковичі. Вони разом вступили до Могильовського інституту на історичний факультет, а після закінчення інституту 1975 року молодий Лукашенко зробив Галині на березі Дніпра під час побачення пропозицію. У шлюбі в пари народилося двоє синів – Віктор та Дмитро.

Хоча розлучення ніколи офіційно не було оформлене, але подружжя разом не живе дуже багато років. Поки діти були маленькі, Галина працювала в дитячому садку, від січня 1998 року очолювала відділ Могильовського облвиконкому з оздоровлення населення, займалася організацією санаторного лікування мешканців, але чим зараз зайнята — невідомо.

Офіційно з чоловіком вона практично ніколи не з'являлася, за всі роки президентства Лукашенка вона лише один раз супроводжувала його у закордонній поїздці — до Ізраїлю 1994 року. Подейкують, що у дружини Лукашенка є будинок у рідних Рижковичах з високим парканом, який з'явився після того, як у газетах надрукували фото, на якому Галина доїть корову: це нібито дуже розлютило її чоловіка і він наказав забрати у неї корову, а будинок обнести високою цегляною стіною та приставити охорону.
Читати ще: Гарем Путіна: що відомо про жінок російського фюрера

Під час виборів 2020 року стало відомо, що Галина ще й досі вважається дружиною білоруського диктатора — ЦВК Білорусі навела дані її декларації як дружини кандидата в президенти.
Читати ще: Людмила Путіна: що відомо про колишню диктатора і де вона нині

Чому завершився цей шлюб — також таємниця. Але чи то Галина не хотіла позбавлятися свого спокійного життя в селі і переїжджати до Мінська з чоловіком після того, як він подався у політику, чи то причиною стали постійні зради Лукашенка. Наразі одіозного політика не раз бачать на публіці з молодими дівчатами.
Ба більше, 2004 року у Лукашенка народився третій син Микола, але хто мати 17-річного спадкоємця — теж таємниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus