USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НАТО визнає, що Україна є надійним та цінним партнером

29 Травня 2018 07:40
Організація Північноатлантичного договору визнає, що Україна є надійним та цінним партнером.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова української парламентської делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Ірина Фріз.

Вона зазначила, що під час весняної сесії ПА НАТО у Варшаві поставила генсеку Альянсу Єнсу Столтенбергу питання про блокування Угорщиною засідань комісії Україна-НАТО на міністерському та вищому рівнях.

За словами Фріз, генеральний секретар НАТО наголосив, що Україна є дуже важливим та надійним партнером Альянсу, і додав, що він постійно контактує щодо цього питання з президентом України Петром Порошенком та угорським прем‘єр-міністром Віктором Орбаном.

«Столтенберг підкреслив необхідність знайти рішення в цій проблемі, що гарантувало б як права етнічних меншин на використання рідної мови, так і обов‘язкове знання державної мови усіма громадянами країни. Він зазначив, що такі проблеми вже вирішувалися раніше та висловив сподівання, що ситуація вирішиться найближчим часом», – повідомила Фріз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 29 Травня 2018 10:20
Іринка насмішила. Добре настрій зранку підняла. :)
Я до Українець Показати IP 30 Травня 2018 04:43
саме НАТО знає, про що вона зморозила??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus