USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нацкомісія перевіряє «Волиньгаз» через зайві кубометри у платіжках

12 Березня 2019 11:36
Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕПК), розпочала перевірку «Волиньгазу», написала голова НКРЕПК Оксана Кривенко Twitter.

Зі слів голови НКРЕПК, вчора, 11 березня, одночасно розпочалася перевірка шести облгазів, а сьогодні, 12 березня, – ще двох.

«Ми вже учора одночасно розпочали планові та позапланові перевірки 6 облгазів, – це Вінницягаз, Волиньгаз, Івано-Франківськгаз, Київоблгаз, Харківгаз, Чернігівгаз. Сьогодні стартувала перевірка Закарпаттягаз та Хмельницькгаз. #Марафонперевірок триватиме до середини квітня», – йдеться у дописі.

До слова, нагадаємо, раніше повідомлялося, що нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, звернулася із запитом в Державну регуляторну службу щодо погодження проведення позапланових перевірок 20 операторів газорозподільчих мереж. Серед інших, зокрема і ПАТ «Волиньгаз»

Своєю чергою, Територіальні відділення Антимонопольного комітету України досліджували, чи відповідають законодавству про захист економічної конкуренції дії операторів газорозподільних мереж при приведенні обсягів використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов при здійсненні комерційних розрахунків.

Раніше НКРЕКП заборонила облгазам приводити до стандартних об’єми природного газу, використаного побутовими споживачами, та здійснювати донарахування у платіжках. Однак, незважаючи на заборону, волинянам продовжували нараховувати додаткові платежі за газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Обдурені Показати IP 12 Березня 2019 12:02
Гроші повернуть, чи як завжди?
ник Показати IP 12 Березня 2019 13:46
торгують тым газом що малы люды спалить мабуть торгують и теплосети теж.. колы вже будуть судить таких. чи може вже пора создавать альтернативный суд..
Анонім Показати IP 12 Березня 2019 14:21
Спецом до Волиньгазу ненависть розпалюють, щоб народ на них пар спустив за підвищення цін на газ і воду .. Але в підвищенні то винен не Волиньгаз - а Порошенко і його уряд!
Лучанка Показати IP 12 Березня 2019 15:51
І що з того, ну напишуть, що Волиньгаз дере лишнє . Сумніваюсь, що вони когось послухають.
Слюсар Петя Показати IP 12 Березня 2019 19:32
Вони плачуть, що зарплати у них малі, особливо у керівників від 50 тис грн, а це ж мало, от і придумали шахрайські методи, якби ще здерти з людей гроші.
Саша Показати IP 12 Березня 2019 23:04
З тих додатково здертих грошей з людей облгази вже накрутили своїм курівникам на депозитах мільйони. З кожної хати щомісяця додатково крадуть 100-400 грн. В ходу шаленні суми.
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 13 Березня 2019 08:29
Порошенко і його уряд.Таке враження,що Ви живете в зазеркаллі.А Волинь газ-100%приватна структура,але якщо працює в Україні,то і має працювати згідно чинного законодавства України.А вони його порушують і навіть цим не переймаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus