USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нацрада перевірить телеканали Медведчука через розпалювання ворожнечі

9 Січня 2020 16:54
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення 9 січня призначила позачергову перевірку телеканалам ZIK і «112 Україна» за розпалювання ворожнечі. Обидва телеканали належать соратнику Віктора Медведчука.

Про це йдеться на сайті Нацради з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє 24 канал.

У чому звинувачують ZIK

Перевірка телеканалу ZIK пов’язана з телепрограмою «Кожен з нас президент», яка транслювалася 26 листопада. У ній взяли участь колишні нардепи Надія Савченко та Михайло Добкін і народний депутат Ренат Кузьмін.

У чому звинувачують «112 Україна»

Підставою для позачергової перевірки супутникового каналу «112 Україна» стали результати моніторингу ефіру за серпень-грудень. Було встановлено, що у телепрограмах «Велике інтерв’ю», «LIVE», «LIVE новини», «Голос народу», «Пульс», «Важливо», «Діалог з країною» телеканал допустив висловлювання гостей, які порушують законодавство України про телебачення і радіомовлення.

Серед них – Віктор Медведчук, Ганна Герман, Вадим Рабінович, Ілля Ківа, Наталія Королевська та інші.

За результатами перевірок Національна рада має прийняти рішення по ліцензіатам.

Відзначимо, що обидва телеканали належать соратнику Медведчука Тарасу Козаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Січня 2020 18:52
Та да. Тільки всі ЗМІ уже написали, що Зеленський прилетів в Україну на літаку Медведчука фі через повітряний простір Росії. Навибирали? - Жеріть і чекайте Путіна в Україні
Толик Показати IP 9 Січня 2020 19:13
Телеканалу Порошенко «Прямой» назначена проверка из-за жлобской программы Пояркова, о которой рассказал ваш покорный слуга. Не за что. Обращайтесь. Обещаю глушить Петю и его говноканал до сухого.Поярков должен сидеть в психушке. Он опасен для окружающих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus