USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Які війська Порошенко назвав кишеньковими?

23 Березня 2015 19:57
Петро Порошенко заявив, що не допустить, щоб у губернаторів були свої "кишенькові" збройні сили, - інформують Рodrobnosti.ua.

"Територіальна оборона підпорядкована чіткій військовій вертикалі і у нас в жодного губернатора не буде своїх кишенькових збройних сил", - заявив президент України під час зустрічі з командирами бригад і батальйонів Збройних Сил України.

Президент підкреслив, що підрозділи і батальйони територіальної оборони повинні входити в структурну вертикаль Збройних сил України і підкорятися їм.

Як повідомляли podrobnosti.ua, президент України Петро Порошенко віддав наказ відправити в Дніпропетровськ два батальйони Нацгвардії, але пізніше ця інформація була видалена.

Нагадаємо, коментуючи той факт, що справу вбивства працівника СБУ з Волині поєднали з іншими справами про контрабанду, викраденнях людей тощо, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко заговорив про так званий початкок війни проти «дніпропетровської команди».

«Це команда «фас!», оголошення про широкомасштабної війни не тільки проти керівництва Дніпропетровської ОДА, нардепів від області, а й довгоочікувана Путіним війна зі знищення добровольчого руху, дискредитація активістів Майдану», - сказав Денисенко.

Він розповів, що вже арештовані 26 бійців «Січі», «Правого сектору» та інших підрозділів.

Денисенко навіть заявив, що лідери країн в Мінську підписали «секретний протокол», який передбачав три пункти: усунення Коломойського; ліквідацію добровольчого руху; нейтралізацію «Правого сектора». Звідки у депутата такі сенсаційні дані, він не уточнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Справжній Штефан, Лу Показати IP 23 Березня 2015 20:04
Я в шоці, брати мої!
опа Показати IP 23 Березня 2015 20:05
Почалось... Бояри чубляться, в холопів лоби тріщать(
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 20:13
порох-троянець уявив себе гетьманом, а булавою по голові від обдуреного народу не хоче
Анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 01:32
не уявив, його народ вибрав президентом і дав цю владу і булаву йому в руки. так що порох все правильно робить - або він построїть коломойського і всіх інших олігархів, або його просто з'їдять.
А до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 09:29
А хай спочатку сам перестане бути і думати , як олігарх.
Анонім до Анонім Показати IP 25 Квітня 2015 15:26
Він зрадив Україну, ідеї майдану. Справді добровольчий корпус пс перейде в ЗСУ і потім буде розформований, командирів посадять, бійців розкидають по іншим армійським частинам. А армія не зможе перемогти у війні. Він боїтся тому все це і робить, він президент через владу і гроші а не через любов до народу. І обрали його лише заради того щоб обрати у першому турі.
лучанин Показати IP 23 Березня 2015 20:36
Луцька "Варта порядку" в кількості 100 чол.озброєна до зубів бойовою зброєю і має в своєму розпорядженні броньовану техніку.
До до лучанин Показати IP 23 Березня 2015 20:46
Палиця вже дав команду Товстенюку розпустити і зупинити фінансування Варти порядку. Хай міліція тепер сама бореться з жуліками дебоширами і сєпарами
Анонім до лучанин Показати IP 24 Березня 2015 01:32
це називається "незаконне збройне формування".
Правий сектор Показати IP 23 Березня 2015 20:48
Ура!!! Знову можна громити МВС і все що заманеться!
катя до Правий сектор Показати IP 23 Березня 2015 21:15
Повністю підтримую. Пора гнати бурштинових царів.
антимусор до Правий сектор Показати IP 23 Березня 2015 21:34
Палєтєлі
Шоколад Показати IP 23 Березня 2015 21:16
Ну що Порох сучий сину.Зі своїм сином ветераном будеш захищати Україну.Самий ганебний президент в історії України.
балакун до Шоколад Показати IP 23 Березня 2015 22:36
самим ганебним президентом за всю історію України був Ющенко, який профукав все ще й прохфесора висунув.
АТО ЗА ТРИ години Показати IP 23 Березня 2015 21:31
Порошенко похоронив себе брехнею і зрадою.А як все починалось.За рік правління деморалізував людей настількі, що хочеться в цю жирну мордяку плюнути.
Лучанка Показати IP 23 Березня 2015 21:40
Кажуть Вілкула губернатором поставлять.Жити по новому.
Андрій Показати IP 23 Березня 2015 21:47
А що буде з Вартою порядку?
Анонім до Андрій Показати IP 23 Березня 2015 21:51
Не буде Варти порядку.
Як Показати IP 23 Березня 2015 22:07
воювати на сході - так добровольчі батальйони, яким порошенко замість зброї видав лише комбінацію з трьох пальців, а як виступили проти порошенківського бєзпрєдєла - то стали для нього ворогами. Якби він мав совість, то дав би цим хлопцям нормальне озброєння, підпорядкував їх генштабу (вигнавши перед тим путіністів і януковців звідти), і воювали б нормально, і зброя була б під контролем. А так - служить шоколадний путіну, кладе штабелями патріотів і майданівців, і оголосив війну власному народу, а тепер ще і до Коломойського причепився. Ці добровольчі батальйони порошенку нічого не винні, зброя їхня - це зброя їхня, і не будуть вони її віддавати. І накази порошенко-путінські вони, очевидно, виконувати не будуть. А прийдуть і спитають, що президент для країни зробив, крім зради?
Анонім до Як Показати IP 24 Березня 2015 01:35
це незаконні озброєні формування - в кримінальному кодексі є така стаття. чи у нас в україні закони вже ніхто виконувати не збирається? тоді міліцію можна розпускати. у кожного олігарха буде своя власна, приватна "армія" із бойовиків.
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 22:09
Зараз кожен справжній українець, який стояв на майдані проти олігархів, повинен зробити складний вибір, з ким він: - З олігархом Порошенко, годуючим російську армію своїми фабриками Roshen, або з олігархом Коломойским, який визнав ДНР і ЛНР.
Анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 01:38
Український народ вибрав президентом порошенка, а не коломойського. може краще якось без війни вирішити це питання, наприклад, провести референдум, чи дострокові президентські вибори. все що для цього треба - прийняти у верховній раді закон про імпічмент. думаю що це є цілком нормальний і цивілізований, *європейський* спосіб вирішення проблеми. В Європі суперечності між політиками вирішують саме таким, політичним способом.
Крок Показати IP 23 Березня 2015 22:13
Чи не станеться так, що буде як у 1918р і ці "кишенькові" збройні сили підуть воювати під знаменами губернаторів проти збройних сил України в Київ??? Минулого разу завдяки цьому до влади стали більшовики, а хто зараз?
Анонім до Крок Показати IP 24 Березня 2015 01:40
запросто можуть. тому і треба ці незаконні бандформування роззброїти, бо вони представляють для народу україни і самої держави зараз найбільшу небезпеку.
Анонім до Анонім Показати IP 25 Квітня 2015 15:32
А хто країну захистить? Армія? Так вони лише параші мить та дачі генералам будувати і вміють. А ті зрадники-генерали їх потім і продають. Найбільша небезпека це наш улюблений шоколадний король.
Дончанин Показати IP 23 Березня 2015 23:26
На закуску (цитата): "Что же получается? Порошенко увиливает от признания «другой стороны», а Рада откровенно нарушает Минские соглашения поправками к закону об особом статусе! Но вот незадача: Коломойский тут же озвучивает противоположные тезисы. Так кто же у нас власть, то есть субъект политического процесса, который берёт ответственность за страну и свои слова? Коломойский или Порошенко? Неужели (страшно подумать!) Коломойский фактически теперь обеспечивает авторитет и договороспособность Украины на международном уровне? Порошенко стоит задуматься об этом, стоит задуматься и его депутатами в Раде. Выступления Коломойского с фактическим признанием ДНР и ЛНР могут привести к полному поражению Порошенко как президента и началу военного столкновения уже внутри Украины. А где гарантия, что Днепропетровск не вступит в коалицию с Донецком против Киева? Где эта гарантия? И почему так не возможен этот союз, ведь перешла же галицкая армия Западноукраинской народной республики в период Гражданской на сторону большевиков? Поэтому Киев, если хочет уже даже не восстановить власть от Ужгорода до Луганска, а хотя бы сохранить единство от Киева до Днепропетровска, должен опередить Коломойского на переговорах с Донецком. Поверьте, он их уже начал… Порошенко придется поддержать идею федерализации. Другой альтернативы существованию Украины в каких-то близких к 2013-ому границах нет и уже не будет."
Анонім до Дончанин Показати IP 24 Березня 2015 01:49
Порошенко - це маріонетка США. Закінчення війни на Україні - це те, чого хоче Європа (в особі президентів Германії і Франції), Росія (в особі президента Путіна) і народ України. Тим більше, що мінський план одноголосно підтриманий радоб безпеки ООН. А рішення ради безпеки ООН обовязкові для виконання всіми в світі без вийнятку. Тому у Порошенка залишається дуже мало простору дял маневру. Що стосується Коломойського - він досить добре грає в шахи і любить робити нестандартні ходи та продумувати багатоходові комбінації, так що його цілі та мотиви часто не зрозумілі на перший погляд. А зараз - він просто заганяє порошенка в глухий кут, і у того буде патова ситуація. Хоча і порошенко також робить досить сильні ходи. У Порошенка більше ресурсів (армія, сбу, влада) а у Коломойського - більше мудрості і життєвого досвіду. Порошенко - захищає американські інтереси (продовження війни із Росією та зрив мінського мирного процесу), а Коломойський - свої власні бізнесові інтереси (отримати під контроль ще більше ресурсів і заробити ще більше грошей - і йому об'єктивно війна на території україни також не потрібна - в такому разі він несе втрати в бізнесі і грошах). Тому нічого дивного в тому немає, що Коломойський також зацікавлений у припиненні війни.
11 Показати IP 24 Березня 2015 08:43
при Порошенку почався справжній кривавий режим і відкрите розкрадання держави.....і те що пишеться про інформаційну війну то це все фігня....не потрібно бути диверсантом щоб таке писати..народ вже побачив як його нагнули.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus