USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Політичний клімат, скандали та викриття у Раді та вибори: Ігор Палиця в ефірі «Право на владу». Відео

16 Липня 2020 21:48
В ефірі програми «Право на владу» народний депутат, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця разом з колегами-депутатами, журналістами та іншими експертами говорить про політичний клімат в Україні, численні скандали та викриття, а також про місцеві вибори у жовтні.

«Політичний клімат в Україні стає таким же непередбачуваним, як і погода. Вже друге літо поспіль перетворюється на спекотний політичний сезон. Перед коротким перепочинком ми підсумуємо події, що стались у ньому. Як і чому українці змінюють своє ставлення до влади? Як змінили політичний ландшафт численні скандали, викриття та потрясіння? Які сенсації готують нам місцеві вибори 25 жовтня? Та які «чорні лебеді» можуть вкотре перевернути догори дриґом наше життя?», - йдеться у анонсі.

У дискусії беруть участь: голова політичної партії «Слуга Народу», перший заступник голови фракції партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Олександр Дубінський, голова партії ВО «Батьківщина», голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – за життя» Юрій Бойко, народний депутат депутатської групи «За майбутнє», голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, експерт аналітичного порталу «Слово і діло» Валентин Гладких, керівник фонду «Українська політика» Костянтин Бондаренко, політтехнолог Сергій Гайдай, журналіст та політик Олексій Мустафін, політтехнолог Віктор Уколов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus